2821
2789
عنوان

تا حالا شده

113 بازدید | 7 پست

مثلا از یکی خوشت بیاد اخلاقاش به دلت بشینه باهاش احساس صمیمیت و نزدیکی کنی ولی با خواهر برادراش نه

واقعا عجیبه چون خواهر برادرشن از خودشن ولی فرق میکنن یعنی مثلا این یدونه فرق میکنه

خودت باش مثل بقیه هست

ربطی نداره هر کسی خصوصیات خودشو داره

ممکنه از یه دو قلو فقط یه قلش به دلت بشینه

من دوست دوقلو داشتم با یکیشون صمیمی بودم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ربطی نداره هر کسی خصوصیات خودشو دارهممکنه از یه دو قلو فقط یه قلش به دلت بشینهمن دوست دوقلو داشتم با ...

من تا الان مثلا اگه یکی کاری میکرد از چشم خواهر برادراشم میدیدم😂

ولی الان احساس میکنم دارم متوجه میشم ربطی نداره

خودت باش مثل بقیه هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تا الان مثلا اگه یکی کاری میکرد از چشم خواهر برادراشم میدیدم😂ولی الان احساس میکنم دارم متوجه میش ...

بعضیا اینطوری برداشت می‌کنن حتی مثلا اشتباه پدر رو پای بچه مینویسن ولی واقعا ما تو حقوق یه اصل شخصی بودن جرم و مجازات داریم که بخاطر همین فقط الان شخص محکوم به جبران اشتباه خودشه ولی قدیما مثل شما فکر میکردن میگفتن یه نفر اشتباه کرده کل خاندان و طایفه باید جبران کنه مثلا خون بس هم از همین طرز تفکر نشات گرفته بود 

رفتارا فرق داره

مثلا داداش کوچیکم درونگراس

من شوخ و باجنبه‌ و بچه درسخونم

داداش بزرگه همش دنبال خرابکاریه و بی مسئولیته، کلا تو باغ نیست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بعضیا اینطوری برداشت می‌کنن حتی مثلا اشتباه پدر رو پای بچه مینویسن ولی واقعا ما تو حقوق یه اصل شخصی ...

ببین اصلا اینا یه طرف

من یکی هست جوری باهاش صمیمی هستم احساس نزدیکی دارم که نگو ولی حتی یکمم این حسو به خواهر برادرش اصلا ندارم حتی شاید احساس خوبی هم بهشون نداشته باشم

خودت باش مثل بقیه هست

ببین اصلا اینا یه طرفمن یکی هست جوری باهاش صمیمی هستم احساس نزدیکی دارم که نگو ولی حتی یکمم این حسو ...

خیلی منطقیه ولی توضیحش سخته

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز