2777
2789

سلام

تو اینستا استوری کردم عمل دارم یه چیزی بگید حالمو خوب کنه کراشم ریپلای زد انشالله حالت هر چه زودتر خوب بشه من منتظر حال خوبت میمونم دو تا 🌹🌹گلم فرستاد

میدونه روش کراشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرش نفهمیدم سئوالی گفتین؟؟ یا واقعا میدونه که کراش دارین روش؟بعد اینکه هم دلسوزی هستش هم احساسی

الان عمل کردم یکماه شده،بعد یکماهاستوری گذاشتم سریع ریپلای زد سلام حالت چطوره؟خوبی؟نگرانتبودم؟

الان عمل کردم یکماه شده،بعد یکماهاستوری گذاشتم سریع ریپلای زد سلام حالت چطوره؟خوبی؟نگرانتبودم؟

خب هم داره احساسی میاد جلو هم دلسوزی که اگه ی درصد اوکی نبود برات غرورش له نشه😂

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عمل کردم یکماه شده،بعد یکماه استوری گذاشتم سریع ریپلای زد سلام حالت چطوره؟خوبی؟نگرانت بودم

اگرنگران بودتواین یکماه برات پیام میذاشت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعا؟؟؟

بله آدم وقتی نگران کسی هست پیگیرشه همینجامن بعضی دوستای مجازیم دوروزنباشن پیامشون میذارم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖