2821
2789
عنوان

کتک شوهر

698 بازدید | 37 پست

امروز چندساعت مدام کتکم زد .سره یه جریان خیلی چرت.  جنون میگیرش یهو موقع دعوا اصن فکرنمیکنه کجا میزنه. تو دماغ تو سرررررم انقد زده سرم داره میترکه گردنم تامرز خفه کردن میبره ول میکنه. کمرم بدنم کبود شده. بار هزارمش هست. هی گفتم ادم میشه. میخاستم امروز واقعا ول کنم برم واسه طلاق .ولی طلاهامو قایم کرده بود و گوشیمم گرفت. و هی میگفت برو .منم بخاطر طلاهام نرفتم. حتی طلاهای مجردی خودمم گرفت. بچه دار هم نمیشه این بیشرف. اگه بخام برم پزشک قانونی فقط مدرک داشته باشم واسه کتک زدنش چیکارباید کنم. نمیخام شکایت کنم فقط یه مدرک باشه. حتی پولش ک تو کارت منه گفت همین انتقال بده همشو بعد برو .منم نه پولی داشتم .نه گوشی طلامم ک قایم کرده. خواهرانه بدون نصیحت یه راهی بزارین جلوم. اینم بگم خیلی روانیه.مثلا اگه یه روز ک خونع نیس طلارو بردارم برم خونه مامانم ممکنه بیاد بلایی سر خودم یا داداشام بیاره یا خونمونو آتیش بزنه. در این حد کله خرابه .کاش هیچوقت باهاش آشنا نمیشدم.من از خانوادم هیچوقت کتک نخوردم..... خیلی زور داره بهم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکل طلاها یادش نمیمونه که ،یکم بدل اندازه طلاهات بگیر بزار جای طلاهات ،اونارو بردار ببر بزار خونه مامانت

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اسی خداروشکر ک بچه دار نمیشهجونتو بردار بروهمون کتکات و میتونی نشون پزشکی قانونی بدیاز طریق دادگاهم ...

تا من برم این میره طلاهارو میفروشه یا یه جایی قایم میکنه. حتی میگفت میدونم جهازتو چیکار کنم اساسات هم به چشم نمیبینی .

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز