2789
عنوان

کتک شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 37 پست
شکل طلاها یادش نمیمونه که ،یکم بدل اندازه طلاهات بگیر بزار جای طلاهات ،اونارو بردار ببر بزار خونه ما ...

همرو میشناسه ولی واقعا اگه بشه خیلی خوبه این راهکار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول این که چقدرررر اسکلی که میگی هم مستاجرید و هم شوهرت جنون میگیره و کتک میزنه و منتظر بچه ای. بذار بهت بگم پدر مادر منم در شرایط شما و شوهرت بودن که منو دنیا اوردن و من به عنوان بچه از زندگیم و بچگیم هیچی نفهمیدم چون همونجوری که شوهر تو میگیره میزندت منم شاهد کتک خوردن مادرم بودم و خودمم سر چیزای مسخره مثل این که مثلا در پلاستیک نون ها باز مونده و یکم خشک شدن کتک میخوردم در سر حد مررگ از بچگیم تا الان.

تا من برم این میره طلاهارو میفروشه یا یه جایی قایم میکنه. حتی میگفت میدونم جهازتو چیکار کنم اساسات ه ...

بالاخره ی تایمی ک این بیرونه

نگو بهش میری

بگو میری خرید

با خواهر، مادر، رفیق کلا خونواده هیشکی همراهت نیست؟ 

روان سالمی نداشتم با هر صدای تندی تپش قلب میگرفتم تمام بچگیم سراسر شد عقده چون هر سال کرایه خونه بالا میرفت و ما بد بخت تر میشدیم. جدای از همینا جوری کتک میخوردم که توی سن ۸ سالگی بعد این که یه لگد خورد توی شکمم از وازنم خون اومد.. اگر ادمی اگر شعور داری اگر انسانی تروخدا ترو به هرکس میپرستش بچه نیار. میل با خودته میخوای بمونیی باش بمون و گند بزن توی زندگیت اما من به عنووان  زن ۲۴ ساله ای که تا ۲۲ سال توی همچین خونه ای بودم بهت میگم اگر بچه بیاری بددددد بخت میشه من شانس اوردم یه همسر خوب گیرم اومد نجات پیدا کردم ولی تروخدا تو بد بخت نکن بچتو

بچه دار نمیشه خدارو شکر کناول با یه وکیل فمینیست حرف بزن مشاوره کنهمینجوری از خونه در نیاطلاهای خثدت ...

اره باید مشورت کنم.دماغم مجردیم خودم عمل کردم دوبار زد توش افتاد خون خیلی زور داره بهم. بقیه مردا دماغ زنشون عمل میکنن این بدتر میزنه داغون میکنه دیگه هیچ حسی بهش ندارم.  بااینکه هزار بار کتک زده ولی امروز فرق داشت .....امروز شدیدتر میزد .

الانم  سعی کن باش رابطتو خوب کنیی خرش کنی طلا هاتو ازش بگیری و یواشکی ببریشون خونه مادرت و بعدم خودت وقتی سر کاره جمع کنی بری خونه بابات هر اتفاقیم افتاد برنگرد بعدم برو پزشکی قانونی و شکایت کن اما برای طلا هات باید از راه صلح وارد شی

روان سالمی نداشتم با هر صدای تندی تپش قلب میگرفتم تمام بچگیم سراسر شد عقده چون هر سال کرایه خونه بال ...

الان نمیتونم خودمو نجات بدم. بدون هیچ میخاد طلاق بده . زور داره بهم مهریه ک هییییییچ اینا خانوادگی مهریه نمیدن ولی حداقل طلاهام  دلم میخاد بهم برسه 

الان نمیتونم خودمو نجات بدم. بدون هیچ میخاد طلاق بده . زور داره بهم مهریه ک هییییییچ اینا خانوادگی م ...

سعی کن خرش کنی غذای محبوبشو درست کن خوشگل کن وقتی اومد خونه بگو میخوام زندگیمونو درست کنیم اشتی کنیم و اینا یه سک س هم باش بکن که فکر کنه واقعا خبریه یکی دو روز اینجور ادامه بده اعتماد که بهت کرد و طلاهاتو  داد برای همیشه از زندگیت بندازش بیرون مرتیکه دیوثو

بالاخره ی تایمی ک این بیرونهنگو بهش میریبگو میری خریدبا خواهر، مادر، رفیق کلا خونواده هیشکی همراهت ن ...

میترسم برم بیاد جلوخونه مامانم آبرو ریزی. پدرم فوت شده مامانم و دوتا داداشام هستن. مامانمم خودش  بی پول و با پول یارانه و کمیته امداد فقطططط میگذرونه. دلم میخاد اگه طلاق بگیرم خودم کار کنم .ولی این خیلی روانیه میترسم بلایی سرم بیاره یعده طلاق. 

میترسم برم بیاد جلوخونه مامانم آبرو ریزی. پدرم فوت شده مامانم و دوتا داداشام هستن. مامانمم خودش بی ...

بابا نترس پلیس بگیرش عین چی میترسونش جرئت نمیکنه

زنگ بزن این اوژانس اجتماعیا بیان ببرنش

اره باید مشورت کنم.دماغم مجردیم خودم عمل کردم دوبار زد توش افتاد خون خیلی زور داره بهم. بقیه مردا دم ...

وکیل فمینیست پیدا کن

بیگدار به اب نزن

از این حیوون هم جدا شو 

ارزش نداره به خدا که نداره

سعی کن خرش کنی غذای محبوبشو درست کن خوشگل کن وقتی اومد خونه بگو میخوام زندگیمونو درست کنیم اشتی کنیم ...

یه وکیل خوبی بود زن بود تو شهرمون .چندسال پیش گفت مجانی طلاقتو میگیرم شانس من چندماه پیش زدن کشتنش یکی از کسایی علیه پرونده اش بود .