2777
2789
عنوان

متاهلا کمک🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 49 پست
میدونی عزیزم من اصلا انعطاف پذیر نیستم،۹سال از اون روزا میگذره یه پسر۷ساله دارم با اینکه طفلی شوهرم ...

به عقیده من همینکه رفیق باشین باهم عالیه 

نمبدونم چون من ازدواج عجیبی داشتم هیچوقت نمیدونم عشق بین زن و شوهر چیه عکسای عقدم ی لبخندم ندارم حتی ...

عزیز دلم😢😢😢

متاسفم گلم امیدوارم خداوند یه راه فرج برات باز کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به عقیده من همینکه رفیق باشین باهم عالیه

آره خوبیم خداروشکر آدم اروم و منطقیه واقعا دوسم داره ولی وقتی فکر میکنم تو زندگیم دیگه هیچوقت نمیتونم حس عاشق شدن رو تجربه کنم غصه م میگیره ،الهی که شما هم سالیان سال با عشق کنار هم زندگی کنید❤️

آره خوبیم خداروشکر آدم اروم و منطقیه واقعا دوسم داره ولی وقتی فکر میکنم تو زندگیم دیگه هیچوقت نمیتون ...

فقط به همسر که نباید عشق ورزید 

عشق دادن به فرزند هم بزرگترین کار دنیاست امیدوار هستم که یک روزی بتونی طعم عشق واقعی رو توی زندگیت بچشی خوشگلم

مرسی عزیزم انشالا😍

مررررسی امیدوارم کردییی

خواهش.میکنم گلم 

اخه من خودمم همینطور بودم تا میدیدمش دلم میلرزید اما باز همچین میرفت با خودم کلنجار میرفتم که نه نمیخوامش و اینا 

اما الان خداروشکر زندگی خوبی داریم گوش شیطون کر 

در کل راضیم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خواهش.میکنم گلم اخه من خودمم همینطور بودم تا میدیدمش دلم میلرزید اما باز همچین میرفت با خودم کلنجار ...

الهییییی

ولی حس میکنم چون تپله یمقدار خوشم نمیاد از استایلش

اشکالی نداره؟

اره میفرستمش باشگاهقراره بعد عقد کللللی تغییرش بدم😁😁😁

بکوبش از نو بسازش همون چیزی که خودت میخوای 😂 

البته اگه شرایطش اوکیه برات قبول کن و اگه در امد خوبی داره و اگه حس میکنی باهات صادقه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بکوبش از نو بسازش همون چیزی که خودت میخوای 😂 البته اگه شرایطش اوکیه برات قبول کن و اگه در امد خوبی ...

بله احساس همسویی دارم باهاش فقط کلاسش حس میکنم ازم پایینتره که خیلی برام مشکل نیست عوضش میکنم😁

بله احساس همسویی دارم باهاش فقط کلاسش حس میکنم ازم پایینتره که خیلی برام مشکل نیست عوضش میکنم😁

بابا کلاس و این چیزا که دست زنه میتونی درستش کنی 

ولی قبلش حتما باهاش در این مورد صحبت کن ی وقت مخالف نباشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻