2777
2789
عنوان

متاهلا کمک🥲

693 بازدید | 49 پست

دوستان انروز اومدن شناسناممو بردن و من عکس نگرفته بودم برا ازمایش همراه با اقای داماد و مادرش به اصرار خودشون رفتم عکاسی

اونا ادمای خوبین ولی حس میکنم از پسره دلسرد شدم یمقداری و دوسش ندارم🥲

فردا صبح هم نوبت ازمایش داریم

عادیه این اشکالی نداره؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنتی یکم سخته.یکم نه خیلییی درکت میکنم رو رفتارای اساسی ش یکم دقت کن ببین چجوریه.

بقیه رفتاراشو که خیلی مهم نیستن عادیا که باهات فرق دلشاه باشه.

رفتاری اساسی:احترام به تو طرز برخورد و حرف زدن با تو خانوادت و....

بنظر من هیچ دلسردیی قبل از ازدواج منطقی نیست

دونفر باید انقد همو بخوان و علاقه مند باشن

که فقط ذوق و اشتیاق داشته باشن

دلسردی چی میگه همون اول کار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگه روز عقد هم دیدی ب دلت نیست برگرد برای ترحم ازدواج نکن

من اصلا به ترحم اعتقادی ندارم اما اینبار بر اساس عقلم میخوام انتخاب کنم برا همین مشورت خواستم 

منم سنتی بود آشناییم، بستگی به طرفت و خودت داره که بعدا این حس از بین بره یا نه

خیلی ممنون

ایا اولش یوقتایی دلسرد نمیشدی ولی بعدس از بین میرفت و شور و شوقشو بدست میوردی؟

سنتی یکم سخته.یکم نه خیلییی درکت میکنم رو رفتارای اساسی ش یکم دقت کن ببین چجوریه.بقیه رفتاراشو که خی ...

رفتارای اساسیش که عالین خدایی خیلی احترام حالیشه امروز حتی رفتیم بستنی فروشی و برام ایس پک مخصوص گرفت

ولی ببین من کلا هی مثلا دو ساعت ازش دلسرد میشم و دوسش ندارم و بعد حسم برمیگرده و از اول ذوقشو بدست میارم🥲😂

بنظر من هیچ دلسردیی قبل از ازدواج منطقی نیستدونفر باید انقد همو بخوان و علاقه مند باشنکه فقط ذوق و ا ...

اون منو میخواد و دوستم داره

منم حس خوبی بهش دارما

اما نمیدونم چرا بعضی وقتا ازش دلسرد میشم اما احساساتم بعدا برمیگردن و ز اول دوسش میدارم

اگ دیدی دلسردی سر سفره هم بودی پاشو برو .. نساز زندگیو ک بعدش طلاق باشع

اون ادم عاقل و ارومیه به دلمه کاملا

اما این دلسردی موقتا ایجاد میشه بعدا رفع میشه

اشکالی نداره؟

رفتارای اساسیش که عالین خدایی خیلی احترام حالیشه امروز حتی رفتیم بستنی فروشی و برام ایس پک مخصوص گرف ...

طبیعه اینا منم سال اول ازدواج همین بود یهو میخام سر به تنش نباشه بعد یه مدت میخواستم جونمو بدم براش🤣

خیلی ممنونایا اولش یوقتایی دلسرد نمیشدی ولی بعدس از بین میرفت و شور و شوقشو بدست میوردی؟

میدونی عزیزم من اصلا انعطاف پذیر نیستم،۹سال از اون روزا میگذره یه پسر۷ساله دارم با اینکه طفلی شوهرم تو هیچ زمینه ای برامون کم نمیذاره  ولی هنوزم نتونستم عاشقش بشم، واسه همین گفتم بستگی به روحیات خودت داره

اون ادم عاقل و ارومیه به دلمه کاملااما این دلسردی موقتا ایجاد میشه بعدا رفع میشهاشکالی نداره؟

نمبدونم چون من ازدواج عجیبی داشتم هیچوقت نمیدونم عشق بین زن و شوهر چیه عکسای عقدم ی لبخندم ندارم حتی لباس عروسم نپوشیدم