2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه قدر دختر دورم بود از دختر بازی لذت میبردم ولی میگم ای کاش سمت این کارا نمیرفتم یکی دستمو میگرفت میگفت سرت تو کار کردن باشه تا این کارا

الله امشبو العفو

الان منظورت اینه کاش دوباره تو اون دوران بودی؟

نه هرچه قدر سن ادم میاد بالا تفکر ادم هیجانات ادم تغییر میکنه اون زمان با کوچیک ترین چیز خوشحال میشدیم الان دیگه این کارا خز شده حال نمیده

الله امشبو العفو

نظر منو بخوای دختر بازی کار درستی نیس کلا به نظرم نرو سمتش

اره پشیمونم چون روحیمو انگیزمو ازم گرفت کلا روانمم گرفتن دخترا همش تقصیر پدر و مادرمه که خوب تربیتم نکردن خوب به فکرم نبودن

الله امشبو العفو

اره پشیمونم چون روحیمو انگیزمو ازم گرفت کلا روانمم گرفتن دخترا همش تقصیر پدر و مادرمه که خوب تربیتم ...

ولی میتونی که خودت یه ادم جدید از خودت بسازی نه؟

همه اشتباه میکنن مهم اینه دیگه اشتباهشونو تکرار نکنن

ولی میتونی که خودت یه ادم جدید از خودت بسازی نه؟همه اشتباه میکنن مهم اینه دیگه اشتباهشونو تکرار نکنن

ولی من دیگه الان اون روان سالم رو ندارم اون دید مثبتی که به دخترای سرزمینم داشتمو از دست دادم تنها اونا نه حتی به مردا پیر مزدا همه همه 

الله امشبو العفو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز