2821
2789
مگه چه دیدی به دخترا داری؟

یعنی افکار بدی دارم همش دارم میبینمشون که کثافت کاری میکنن خیانت میکنن کارایی کردن باهام جلو چشمم که واقعا عذاب اور بوده برام 

الله امشبو العفو

یعنی افکار بدی دارم همش دارم میبینمشون که کثافت کاری میکنن خیانت میکنن کارایی کردن باهام جلو چشمم که ...

همه دخترا مثل هم نیستن قبول دارم ادم سمی همه جا هست ولی همه مثل هم نیستن تو نمیتونی به خاطر یه سریا بقیه رو با همون لنز که همه بدن ببینی.

میتونی بری پیش روانشناس یا مشاور ( اینکه میگی انگیزه و روحیه ندارم )

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه دخترا مثل هم نیستن قبول دارم ادم سمی همه جا هست ولی همه مثل هم نیستن تو نمیتونی به خاطر یه سریا ...

من اخه پدر و مادرم دعوا میکردن کسی دوسم نداشت تو خونه از ۱۳ سالگی رفتم سمت دختر اونا ارومم میکردن قوربون صدقم میرفتن حالم خوب میشد ولی نمیدونستم این کار بدتر میکنه حالمو 

الله امشبو العفو

من اخه پدر و مادرم دعوا میکردن کسی دوسم نداشت تو خونه از ۱۳ سالگی رفتم سمت دختر اونا ارومم میکردن قو ...

همش ۲۱ سالته میتونی یه زندگیه جدید بسازی واسه خودت 

اگه دوس داری برو پیش روانشناس یا مشاور باهاشون صحبت کن.

من اخه پدر و مادرم دعوا میکردن کسی دوسم نداشت تو خونه از ۱۳ سالگی رفتم سمت دختر اونا ارومم میکردن قو ...

توبه کن و ازاول زندگیتو بساز .سنت خیلی کمه 

لایک نکنید .توروخدا 

هنوزم دیر نیست .

شما فقط 21سالتونه و برای هرکاری که بگین ،هر شغلی ،الان دقیقا بهترین موقعست(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز