2777
2789

میگم درس بخون..ازدواج نکن تو سن کم..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس بخون

ورزش کن

وارو هیچ رابطه ای نشو چون نه آمادگی شو داری و نه زمانشه 

روی زبانت کار کن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هیچوقت یکاری رو با استفاده از قلبت این فکر که(دنیا دو روزه)(مگه چقدر قراره زندگی کنم)(حالا چیزی نمیشه که نوجوونیه)انجام نده هیچوقت

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

درس عزیزمم

کنکورررر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هیچوقت یکاری رو با استفاده از قلبت این فکر که(دنیا دو روزه)(مگه چقدر قراره زندگی کنم)(حالا چیزی نمیش ...

ولی به نظرم خدا از راهِ قلب با آدما حرف میزنه اینجوری نیستم که خیلی ریسک پذیر و اینا باشم ولی همیشه به حرف دلم گوش میدم.

درس بخون 

زبان بخون 

یه هنری که علاقه داری (حتی شده بافتنی) یاد بگیر نه لزوما برای درامد برای حال روحی خودت

ورزش کن ( حتی اگه شرایط باشگاه هم نداری تو خونه 20 دقیقه ورزش کن خیلی تو روحیه و انگیزت تاثیر داره) 

خودت رو دوست داشته باش 

سعی کن با خدا و طبیعت ارتباط بگیری 

مدیتیشن خیلی روی ارامشت تاثیر داره 

سعی کن رژیم غذایت رو درست کنی (مثلا نوشابه نخور حتما صبحا صبحانه بخور و...) 

چند تا دوست خوب پیدا کن 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

ولی به نظرم خدا از راهِ قلب با آدما حرف میزنه اینجوری نیستم که خیلی ریسک پذیر و اینا باشم ولی همیشه ...

منظورم کاریه که میدونی پشیمون میشی اما از روی جلوگیری انجام میدی

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨