2777
2789
عنوان

شوهر موذی

554 بازدید | 29 پست

شوهرم ادم موذیه مثلا تو جاده ک باشم گاها پیش اومده گفته باهام حرف نزن تمرکز رو ماشین بهم میخوره

بعد وقتی کسی تو ماشین نشسته تا خودت مقصد باهاش ی ریز حرف زده ینی پیش اومده ۳ ساعت با طرف وراجی کرده وقتی هم رسیدیم ب مقصد تنها نشسته غذاشو خورده نکرده صبر کنه تا منم بیام یا حتی صدام کنه

الانم ب بهانه اینکه دوستام فیلم ناجور میفرستن برام رمز گوشیشو نمیگه و استوری هاشو برام هاید کرده واتساپ ب بهانه اینکه من شوخی های بد میزارم بعد میبینم زن داداشم رو هاید نکرده چند سری  دیدم هایدش نکرده و من از طریق گوشی زن داداشم متوجه شدم وقتی هم ب شوهرم گفتم بلافاصله هاید کرده اونو ولی دوباره بعد مدتی دیدم نه دوباره استوری هاشو زن داداشم میتونه ببینه

یا اینکه برا خونه دوربین نصب کرده رمزشو ازم قایم میکنه آشغال 

امشب بهش گفتم اینم نکنه فیلم ناجور میفرستن برات

توجیهش اینه اگه ی وقت فیلما پاک شدن خیالم راحت باشه کار تو نبوده باشه

منم هرچی از دهن درومد نثارش کردم گفتم دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسم؟ حسم میگه خیلی کاربلده زن داداش و عمدا هاید نکرده این بشر شوهر بشو نیست که نیست

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
موذی نیست ها خیلی رو داره بازی میکنه

باید چیکار کنم

شرایط طلاق ندارم ولی تحملشم سخته برام

موذی از این نظر میگم ک خودشو هی توجیه میکنه و تبرعه میکنه و حق ب جانب حرف میزنه

اشغال بلاکم کرد

من اومده بودم خونه مادرم سر بزنه،

خواهرانه بگید حسی ک از همچین ادمی میگیرید چیهو تو شرایطم باشید چیکار میکنید

ادم چندش آوریه زندگی باهاش سخته

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

خواهرانه بگم اینکه بد دل شده. یا از اول بوده؟ 

بچه دارین؟ 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

باید چیکار کنمشرایط طلاق ندارم ولی تحملشم سخته برامموذی از این نظر میگم ک خودشو هی توجیه میکنه و تبر ...

شرایط طلاق نداری یه جوری مدرک جمع کن ! تعقیب کن ! حرفاش رو گوش بده ! و ... ! توجیه نمیکنه فقط داره بازی روانی میکنه باهات که تو شکاک یا املی

https://t.me/lmn0p0_0 

حسم؟ حسم میگه خیلی کاربلده زن داداش و عمدا هاید نکرده این بشر شوهر بشو نیست که نیست

دقیقا 

همین الان ک بهش گفتم تو فقط منو هاید میکنی گفت هیچ زنی استوری هامو نمیبینه

در صورتی ک زن داداشم حتی جواب استوریشو هم داده بود اونم براش گل فرستاده بود