2777
2789
عنوان

شوهر موذی

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 29 پست
شرایط طلاق نداری یه جوری مدرک جمع کن ! تعقیب کن ! حرفاش رو گوش بده ! و ... ! توجیه نمیکنه فقط داره ب ...

دقیقا با روانم بازی میکنه ازش جدا میشم خستم واقعا

نمیتونه ی تنه رو باشم ی تنه خوب باشه

و  اون همچنان منو ب هیچی حساب نکنه

دقیقا با روانم بازی میکنه ازش جدا میشم خستم واقعانمیتونه ی تنه رو باشم ی تنه خوب باشهو اون همچنان م ...

اگه بتونی مدرک گیر بیاری مهریه رو می‌تونی بگیری ! فقط نباید بهش گیر بدی که محتاط بشه

https://t.me/lmn0p0_0 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرانه بگم اینکه بد دل شده. یا از اول بوده؟ بچه دارین؟

از اول بوده منتها من ظرفیتم پر نشده بود الان دیگه نمیتونم تحملش کنم

بچه ندارم جالب اینه همیشه اون گفته بچه نمیخوام

اگه بتونی مدرک گیر بیاری مهریه رو می‌تونی بگیری ! فقط نباید بهش گیر بدی که محتاط بشه

هیچ گوهی نمیتونم بخورم دقیقا ۴ سال عین اسیر باهاش کنار اومدم 

دلم میخواد زار زار گریه کنم

عزیزم این ادم چون خودش معلومه هزار تا غلط میکنه به توام شک داره و ازت سرد شده یعنی چی تو خونه دوربین ...

نمیدونم میگه اینطور ادمی نیستم تو خونه هم ندیدم کسی بهش زنگ بزنه 

اسی جان یه GPS کوچیکایی هست فقط ۵۰۰ قیمتشع بگیر چندتاشو تو ماشین و زیر کفش و اینا جاساز کن این ازوناس راحت وا میده مدرک جمع کن این مرد زندگی نیست

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اسی جان یه GPS کوچیکایی هست فقط ۵۰۰ قیمتشع بگیر چندتاشو تو ماشین و زیر کفش و اینا جاساز کن این ازونا ...

باورت میشه بجا اینکه برام توضیح بده اومده از همه جا بلاکم کرده

اینم بگم خودش همیشه گفته مال زندگی متاهلی نیست و در حد توانش نیست

یا مثلا گفته من نمیخوام بچه داشته باشم

و من تعیین کننده اینم بچه داشته باشیم یا نه و تو هیچ مهم نیست بچه بخوای یا نه اگرم میخوای برو طلاق بگیر

منطق شوهر من اینه

دوسم داره  و اخلاقش مشکل داره

باورت میشه بجا اینکه برام توضیح بده اومده از همه جا بلاکم کردهاینم بگم خودش همیشه گفته مال زندگی متا ...

چه جالب دقیقا شوهر دوستم مث شوهرشما بود بااین تفادت که به جای بلاک و مشکوک بازی رفیق باز عجیبی بود و گفته بود بچه نمیخوام بیاری هم باخودته همه جی 

جوونیتو برای کسی که بلاکتم کرده که متوجه خراب کاریاش نشی حروم نکن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
از اول بوده منتها من ظرفیتم پر نشده بود الان دیگه نمیتونم تحملش کنمبچه ندارم جالب اینه همیشه اون گفت ...

باز خوبه طفل معصومی این وسط نیست. 

یعنی خوبه آدم تا شناخت کافی پیدا نکرده.  یه انسان بی گناه رو به دنیا نیاره. 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

دوستتون چیکار کرد؟ جدا شد؟

اره گلم بااینکه فامیل بود بیچاره آب شد تا تموم شد مرده هم خدارومیخواست هم خرما رو هم میخواست آزاد باشه هم مامانش مریض بود میخواست متوجه شرایط نشه