2777
2789

تا حالا شده از اونی ک دوسش دارین ناامید بشین حسرت بشه کارایی ک براتون نکرده 

من خیلی ازش نا امید شدم توجه نمی کنه بهم ۱۶ روزه همو ندیدیم مهم نیس براش بهشم میگم توجه ای نداره 

خیلی حسرت شده همه چی برام نمی‌دونم چیکار کنم از ی طرف میخامش از ی طرف خستم ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد کردین؟ 

یا فقط نشان کردن؟

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

باید ول کنیشول کن خودت به خودت توجه کننرو سمتش حتی شده طولانیمردا تحمل بی توجهی ندارنمیاد دنبالت که ...

آخه ی مدت ولش می کنم محلش نمیدم بعدش ک دوباره میاد معذرت خواهی دوباره همون ادمه

آخه ی مدت ولش می کنم محلش نمیدم بعدش ک دوباره میاد معذرت خواهی دوباره همون ادمه

چون میدونه بره و بیاد راه بازه

در برگشت رو ببند

نبخش 

یه مدت طولانی نزار بیاد و خودت رو خوشحال نشون بده

بزار چندین ماه بمونه تنها توبه کنه

اگر واقعا دوستش داری از ته دلت. باهاش بمون و ادامه بده. تا بعدا پشیمان نشی. 

اگرنه که  رفتاراش قابل تغییر نیست و آزارت میده. همین الان ترکش کنی بهتر ه تا بعد هاااااا

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗