2777
2789
عنوان

PMS عجیب و غریب من

166 بازدید | 15 پست

خانما من از بعد از سزارینم اینجوری شدم که دو هفته مونده به پریودم دردای پریودی میان سراغم واقعاً کلافه شدم و طبق چیزایی که تو گوگل سرچ کردم میترسم سرطان تخمدان داشته باشم دکترم میترسم برم! مثلاً از بعد از زایمانم تکرر و فوریت در ادرار دارم البته قبلش یکم داشتم که دیگه تو بارداری و بعد از سزارین چند برابر شد. نفخ شکم دارم که البته همیشه داشتم ولی میترسم علائمم بهش میخوره

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

آخه این طبیعیه؟! دو هفته قبل از پریود؟!!

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

عزیزم مااللن چیبگیم

باید بری دکتر ، تست پاپ ازت میگیره 

دیگه خیالت راحت میشع

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطورم رحمت سرد شده خود سزارین باعث سردی بدن میشه

اصلا سراغ گوگل نرو که آدمو دور از جونت تا داخل گور میبره 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

برو پیلاتس 

باید عضلات لگنت رو تقویت کنی تا خوب بشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم مااللن چیبگیمباید بری دکتر ، تست پاپ ازت میگیره دیگه خیالت راحت میشع

یعنی ممکنه باشه😭

برو پیلاتس باید عضلات لگنت رو تقویت کنی تا خوب بشی

این چیه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

توروخدا یه چیزی بگید خیلی نگرانم

منم همینجوری ام نترس عزیزم 

یکم سردی کمتر بخور نزدیک پریودیت بعد میگن زیر شکم و لگن رو با روغن سیاهدانه چرب کنید هر شب و با پارچه دورشون ببندید حتی میگن کف پا نباید روی زمین سرد قرار بگیره یه مدت اینا رو رعایت کن ببین چطور میشی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

پس عادی نیست درد پریود به این زودی؟نه؟ یعنی من از تخمک گذاریم دیگه دردام شروع میشن

یعنی ممکنه باشه😭

نبابا

میگم برو لزاین فکرا بیای بیرون

کلن خانمای متاهل ۶ماه یا سالی یکبار این تست رو بدن ،رحم چکاپ کاملع

این چیه

ورزش پیلاتس 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ورزش پیلاتس

امضات ینی چی