2821
2789
عنوان

عکس میخوام

314 بازدید | 14 پست

عکس از طراحی سرویس بهداشتی(حمام و دستشویی)

سرویس بهداشتی خونه خودتون یا از نت ..

پیشاپیش تشکر برای وقتی که میذارید

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ريا نشه سرويس بهداشتى خونه من😜

از یه فضای خیلی کم تقریبا اندازه بالکن میتونیم برای طراحی سرویس بهداشتی استفاده کنیم حالا موندم چه جوری درست کنیم ..اگه کسی ایده ای داره بگه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
ميخوايد سرويس بهداشتى درست كنيد؟

اره واسه خونمونه میخواستم از ایده های دوستان واسه طراحیش استفاده کنم

اگه تهرانی برو خیابان بنی هاشم مدلای فوقالعاده قشنگی دارن اونجا

شهرستانم... دیگه مغزم هنگیده از بس به طراحی فک کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز