2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

222 بازدید | 25 پست

سلام دوستان برای اینکه بیمه تکمیلی بشیم باید کجا بریم من بیمه تامبن اجتماعی هستم و یه سوال دیگه اینکه الان بیمه تکمیلی بشم عید که زایمان میکنم هزینه ها رو پرداخت میکنه یا باید یکسال از بیمه شدنم بگذره؟؟

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

تا 1 سال پیش تحقیق کرده بودم بیمه تکمیلی انفرادی نمیشه باید گروهی از 1 شرکتی کارفرمایی چیزی باشه . ماهم تامین اجتماعی هستیم اما شرکت همسرم تکمیلی نمیکنه و ماهم انفرادی نمیتونم.

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا 1 سال پیش تحقیق کرده بودم بیمه تکمیلی انفرادی نمیشه باید گروهی از 1 شرکتی کارفرمایی چیزی باشه . م ...

ای بابا عجب شانسی

قانون بعضی از بیمه ها اینه که باید سه ماه قبل از بارداری بیمه باشی محل کار خودتون یا همسرتون ندارن

خودم خانه دارم اقامم شغلش ازاده

مطمعنی عزیزم؟؟

آره

من بیمه تکمیلی اداره مون نبودم

وقتی باردار شدم خواتم برم بیمه بشم که برای بارداری استفاده کنم گفت میتونی بیمه بشی ولی هزینه های مربوط به بارداری رو نمیده

باید سه ماه قبل از بارداری بیمه باشی

آره من بیمه تکمیلی اداره مون نبودم وقتی باردار شدم خواتم برم بیمه بشم که برای بارداری استفاده کنم ...

حیف شد واقعا دیر بفکررافتادم