2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 25 پست
حیف شد واقعا دیر بفکررافتادم

البته اگه برای سز میخوای ناراحت نباش

چون به من گفت فقط 500 الی 2 تومن پول بیمارستانو میدن ..در این صورت تو شهرهای بزرگ هزینه بیمارستانهای خصوص که بالای 5 تومنه رو ساپورت نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اگه برای سز میخوای ناراحت نباش چون به من گفت فقط 500 الی 2 تومن پول بیمارستانو میدن ..در این ...

اره واسه سزارین میخوام ولی میگن از سه ماه قبل بارداری باید بیمه تکمیلی میشدم الان بشم که وایه زایمانم فایده نداره

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘
البته اگه برای سز میخوای ناراحت نباش چون به من گفت فقط 500 الی 2 تومن پول بیمارستانو میدن ..در این ...

برای همه یکسان نیست بستگی داره بیمه تکمیلیت برای کجا باشه....سقف هر کدوم متفاوته.مثلا برای مارو ارتقا دادن سقف مالیش رو....

برای همه یکسان نیست بستگی داره بیمه تکمیلیت برای کجا باشه....سقف هر کدوم متفاوته.مثلا برای مارو ارتق ...

بستگی به سقف داره و قرادادی که محل کارت امضا می کنه

بعضی ازادارات زرنگن و پول کمتر میدن با سقف بیشتر

اداره همسرم بالاترین سقفو گرفتن و بیشتر پول رو برای جراحی های مردانه اختصاص دادن (کارمند خانم کم دارن ، برای زایمان و چکاپ ها خوب نیست)

اداره خود من برا دندان 3 تومن سقف گرفته در حالیکه هزینه بیمه تکمیلی اداره ما چیزی حدود ماهیانه 30 تومنه.همسرم 50 میده برای هر نفر برای دندان و خدماتش تا 800 خدمات داره

اسم دختر گلتم بزار عسل    

من که کچل شدم

من میگم دنیا که اومد نگاش کنم شاید یه اسمی رو صورتش بودااااااااااااا

همش میگم خدا کنه یکی بیاد تو خوابم بگه اسمشو چی بزارم

امشب بیا به خوابم همینو بگو...

من که کچل شدم من میگم دنیا که اومد نگاش کنم شاید یه اسمی رو صورتش بودااااااااااااا همش میگم خدا کن ...

اسم دختر قشنگ که زیاده عزیزم....اینهمه  اسم خوب هست..بین به خودت و همسرت و فامیلی همسرت چه  اسمی میخوره اونو بزار