یاغوت مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3035 عنوان گره کور | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست گره کور دارم تو زندگیمانگار همه چی قفلههمش میخورم ب در بستهچی کار کنم ۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 1403/08/26 | 17:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاغوت مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3035 مام یه چند ماهی اینجوری بودیم قبلن حونه عوض کردن هر چی پدرم معامله میکرد سر یه اتفاقی به هم میخورد ن ... ای بابا ۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین
یاغوت مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3035 بله معلومه که اونا دعا میکنن چون هیچ پدر و مادری راضی به گرفتاری فرزندش نیست.ولی خدا چی؟ همیشه نباید ... وای خدای منالان چی کار کنم ۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین
یاغوت مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3035 بله معلومه که اونا دعا میکنن چون هیچ پدر و مادری راضی به گرفتاری فرزندش نیست.ولی خدا چی؟ همیشه نباید ... میشه درخواست دوستیمو قبول کنیی چیزی رو بگم ۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین
samamonfared عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1995 وای خدای منالان چی کار کنم رفتارت رو عوض کن. صبوری کن. عصبی نباش. حرمت ها رو نگه دار.بعدشم ببین چیکار کنی دلشون شاد میشه اون کارو انجام بده بعدشم بهشون بگو برات دعا کنن. محبت کلامی هم فراموش نشه . خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین
samamonfared عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1995 میشه درخواست دوستیمو قبول کنیی چیزی رو بگم قبول کردم خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین
یاغوت مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3035 رفتارت رو عوض کن. صبوری کن. عصبی نباش. حرمت ها رو نگه دار.بعدشم ببین چیکار کنی دلشون شاد میشه اون کا ... چشم چشم ۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین
یاغوت مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3035 قبول کردم میشه شما درخواست بدین برای من نمیاد ۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین