2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداریم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 83 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Iui یع جورایی وقت تلف کردنه ناراحت نشو برا خیلیا منفی میشه منم اولش iui کردم منفی شد

اخه خیلیام مثبت شدنا..مثلا یکی بعد دوسال و نیم با اولین ای یو ای دوقلو شد 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین بارمه انجام دادم...تشخیص دکتربود نمیدونم..شمابچه داری ؟

آره با ivf یه بچه دارم دومی هم  اوایل بارداریم. خاطره سختی هام و درمانام تو تاپیکام هست خواستی بخون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مبارک باشه استارتر جان

الهی ک بارداری خوب و راحتی داشته باشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسی چند روزه تو اقدامی؟من الان ۱۳روزه اقدامم یعنی امکان داره باردار باشم

من امروز  ۱۴ روز بعد اقدام بود دیروز هم یکی دیگه دادم بی بی هاله دار بود ولی مال امروز پر رنگ تر بود 

اکلین اقدامم بود تنبلی داشتم با پیاز درمانی درمانش کردم واسه سونوی تخمک اینا رفتم گفت هیچ اثری از تن ...

پس اگه تنبلی نداشتی پس چرا لتروزول و کلومیفن داده بهت؟😕

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بتات پایینه برای اینکه بارداریت حفظ بشه تو این چند روز آینده به هیچ وجه سنگینی بلند نکن جارو ب ...

اخه دوروز مونده به موعدم شاید بخاطر همونه ولی بازم چشم رعایت میکنم 

آره با ivf یه بچه دارم دومی هم اوایل بارداریم. خاطره سختی هام و درمانام تو تاپیکام هست خواستی بخون

خداحفظش کنه برات عزیزم...من هزینه آی وی اف ندارم واقعا..چطورمیتونم تاپیکات بخونم من تازه واردم زیاد بلدنیستم کارکنم اینجا

اخه خیلیام مثبت شدنا..مثلا یکی بعد دوسال و نیم با اولین ای یو ای دوقلو شد

آره اگه کسی مشکل جدی نداشته باشه با iu,i میشه ولی خیلیا مشکلشون جدی تره iui ,اثری نداشت مثلا خود من بانک تخمکم ضعیف بود یه دکتری برام iui کرد بعد ک دکترو عوض کردم گفت اشتباه کرده فقط بانکتو ضعیفتر کرده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست