2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداریم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 83 پست

من ۵ روز مونده به موعدم ولی هیچ علائمی ندارم فکرکنم این ماه هم بی نتیجه شد 

استارتر علائم چی داشتی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
پس اگه تنبلی نداشتی پس چرا لتروزول و کلومیفن داده بهت؟😕

خوب من فکر کردم دارم  خودم به زور گفتم برام بنویسه  دکترم فکر میکرد دارم روز ازلد سازی رفتم سونو دادم گفت هیچی نداری منم عصرش اچ سی جی تزریق کردم ۳۵ ساعت بعدش اقدام کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دوروز مونده به موعدم شاید بخاطر همونه ولی بازم چشم رعایت میکنم

من بتام یه زمانی شد ۵۳ بعد ۴ روز شد ۱۲ و چند روز بعد پریود شدم تا زمانی که بتات حسابی بالا نرفته خیییییییلی رعایت کن ان شا الله نی نی گلت سالم بمونه برات. میوه به هم چون نشاسته داره به چسبیدن نطقه به دیواره رحم کمک میکنه❤️

مثبته دیگه نرو تکرار نکن . یه دکتر خوب پیدا کن و زیرنظرش باش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خداحفظش کنه برات عزیزم...من هزینه آی وی اف ندارم واقعا..چطورمیتونم تاپیکات بخونم من تازه واردم زیاد ...

ایشالا ک مشکلت زودتر حل بشه و به ivf نکشی ولی هیچوقت ناامید نشو توکل کن به خدا .رو اسمم ک بزنی لیست تاپیکا میاد صفحه دوم یا سومش هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اخه دوروز مونده به موعدم شاید بخاطر همونه ولی بازم چشم رعایت میکنم

پاببن نیست گلم خوبه 

من روز موعد ۵۴ بودم 

دکترم اصلا تکرار نداد 

پنج هفته و سه روز هم سونو دادم خودم صدای قلب شنیدم 

استرس نداشته باش همه چیز خوبه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من ۵ روز مونده به موعدم ولی هیچ علائمی ندارم فکرکنم این ماه هم بی نتیجه شد استارتر علائم چی داشتی؟

هیچی والا یه دو سه روزه فقط زیر شکمم درد میکنه و کمرم همش حی میکردم الان پریود میشم غیر اون هیییچ علایمی دیگه ندارم 

پاببن نیست گلم خوبه من روز موعد ۵۴ بودم دکترم اصلا تکرار نداد پنج هفته و سه روز هم سونو دادم خودم صد ...

خدا سلامتی بده انشالله ممنونم از کمکت خدارو شکر استرسم کم شده سعی میکنم نگران نباشم 

هیچی والا یه دو سه روزه فقط زیر شکمم درد میکنه و کمرم همش حی میکردم الان پریود میشم غیر اون هیییچ عل ...

منم همینطورم زیردلم دردمیکنه ولی هیچ‌ علائمی دارم ، این ماه نشه ب فکر یه راه دیگه‌میفتم، ۸ ماه شد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یعنی اللن چند هفتمه. نوبت گرفتم فرداومیرم پیش دکتر سمت چپم و زیر شکمم درد میکنه میترستم خارج رحم باش ...

ن نگران نباش اگ سمت راستت درد کنه خدایی ناکرده خارج رحمیه ولی موقع بچم من سمت راستم درد میکرد خداروشکر همجی خوب بود نگران نباش طبیعیه

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

منم همینطورم زیردلم دردمیکنه ولی هیچ‌ علائمی دارم ، این ماه نشه ب فکر یه راه دیگه‌میفتم، ۸ ماه شد

نگران نباش عزیزم استرس از هر چیزی بد تره لتروزول و کلومیفن نخوردی ؟؟

خدا سلامتی بده انشالله ممنونم از کمکت خدارو شکر استرسم کم شده سعی میکنم نگران نباشم

الان پسرم هفت سالشه ممنونم 

بهتره  اوایل بارداری استراحت کنی تا جفت بره بالا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

2790
2778
2791
2779
2792