2777
2789
عنوان

چطوری بتونم توی جمع حرف بزنم

106 بازدید | 8 پست

هر بار میبینم که بچه های دانشگاه با چه اعتماد به نفسی میرم بالا و تحقیقاتشون رو ارائه میدن 

یا توی کلاس خیلی راحت صحبت مکنن 

اما من با اینکه خیلی کامل تر و بهتر هم نوشتم نمیتونم تتوی جمع صحبت کنم 

وقتی میام تو خونه یا اتاق راحت همشون رو مگم اما توی جمع نه چکار کنم که مشکلم حل بشه امروز واقعا ناراحت شدم وقتی دیدم چقدر تلاش کردم و نتونستم برم به خودم قول داده بودم امروز برم و پیش استاد توضیح بدم تحقیقمو 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کار سخته ولی خوب فقط با تمرین اینکه بری تو جمع چند بار صحبت کنی ببخشید روت باز بشه تا بتونی راحت تحقیق ارائه بدی ویک راه حل اینکه وقتی میری  صحبت کنی به همه نگاه نکن تا هول بشی استرس بگیری. یا کلا فکر کن با یه نفر حرف میزنی. یا یکی و انتخاب کن و فقط به اون نگاه کن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چرا ممکن است صحبت کردن در مجالس و جلسات رسمی دشوار باشد:

• ترس از قضاوت: ممکن است نگران این باشید که به خاطر عقاید، نظرات یا ارائه خود مورد قضاوت منفی قرار بگیرید.

• عدم اعتماد به نفس: ممکن است به توانایی خود در بیان شفاف و مؤثر افکار خود اطمینان نداشته باشید.

• اضطراب اجتماعی: ممکن است در موقعیت های اجتماعی، به خصوص زمانی که از شما انتظار می رود در مقابل دیگران صحبت کنید، دچار اضطراب یا عصبی شدن شوید.

• محیط ناآشنا: گردهمایی ها و جلسات رسمی می توانند ناآشنا و ترسناک باشند و احساس راحتی در صحبت کردن را سخت تر کنند.

• محدودیت زمانی: ممکن است برای صحبت سریع یا مختصر تحت فشار باشید، که می تواند منجر به احساس عجله و اضطراب شود.

چه باید کرد:

قبل از گردهمایی یا جلسه:

• کاملاً آماده شوید: موضوع خود را به خوبی بشناسید و آنچه را که می خواهید بگویید تمرین کنید.  این به شما اعتماد به نفس می دهد و اضطراب را کاهش می دهد.

• موفقیت را تجسم کنید: تصور کنید که با اعتماد به نفس و موثر صحبت می کنید.  این می تواند به افزایش عزت نفس شما و کاهش ترس کمک کند.

• تکنیک های تمدد اعصاب را تمرین کنید: تمرینات تنفس عمیق یا مدیتیشن می تواند به آرامش اعصاب شما و کاهش اضطراب کمک کند.

• زودتر برسید: زودتر به محل برگزاری بروید تا با محیط اطراف آشنا شوید و احساس راحتی بیشتری کنید.

• افراد حامی را شناسایی کنید: در صورت امکان، نزدیک کسی بنشینید که می شناسید یا از صحبت کردن با او احساس راحتی می کنید.

در طول گردهمایی یا جلسه:

• از کوچک شروع کنید: اگر احساس می کنید خسته هستید، با دادن نظرات کوتاه یا پرسیدن سؤال شروع کنید.  به تدریج مشارکت خود را افزایش دهید زیرا احساس راحتی می کنید.

• واضح و مطمئن صحبت کنید: حتی اگر عصبی هستید، سعی کنید صدای خود را فرافکنی کنید و با سرعت متوسط صحبت کنید.

• از زبان بدن استفاده کنید: تماس چشمی را حفظ کنید، صاف بایستید یا بنشینید و از حرکات مناسب برای جذب مخاطب استفاده کنید.

• مکث و نفس کشیدن: اگر احساس می کنید عصبی شده اید، مکث کنید و نفس عمیق بکشید.  این به شما کمک می کند تا آرامش خود را بازیابید.

• از درخواست کمک نترسید: اگر مشکل دارید، از اینکه از یک همکار یا تسهیل کننده برای توضیح یا حمایت بخواهید نترسید.

پس از گردهمایی یا جلسه:

• در مورد عملکرد خود فکر کنید: کمی زمان بگذارید تا در مورد آنچه خوب پیش رفت و چه چیزی می توانید بهبود بخشید فکر کنید.

• به دنبال بازخورد باشید: در صورت امکان، از یک همکار یا دوست مورد اعتماد برای ارائه بازخورد سازنده بخواهید.

• موفقیت های خود را جشن بگیرید: دستاوردهای خود را هر چقدر هم که کوچک باشد تصدیق کنید.

• به تمرین ادامه دهید: هر چه بیشتر در محیط های رسمی صحبت کنید، اعتماد به نفس و راحتی بیشتری خواهید داشت.

نکات اضافی:

• به یک گروه سخنرانی عمومی بپیوندید: این می تواند یک محیط حمایتی برای تمرین و بهبود مهارت های گفتاری شما فراهم کند.

• داوطلب شدن برای ارائه ارائه: پیشنهاد ارائه در محل کار، مدرسه، یا رویدادهای اجتماعی برای کسب تجربه.

• از وسایل کمک بصری استفاده کنید: اسلایدها، جزوه ها یا وسایل کمکی می توانند به شما کمک کنند سازماندهی شده بمانید و مخاطبان خود را درگیر کنید.

• به یاد داشته باشید که همه عصبی می شوند: حتی سخنرانان باتجربه قبل از صحبت سطحی از اضطراب را تجربه می کنند.  نکته کلیدی این است که اعصاب خود را مدیریت کنید و بر انتقال موثر پیام خود تمرکز کنید.