2777
2789

لطفا گزارش نزنید اینو جهت راهنمایی زدم

پدرم نه میزاره با مامانم بره بیرون نه منو اجیم تنها باهم که آجیم ۱۴ سالشه و من ۱۷سالمه

کلا اصن نمیشه گفت خونمون انگار زندانمونع😐

پدرم سرکار هم نمیره بازنشسته س

بعد انگار که اینطور بوده قبل اینکه ما به دنیا بیایم مادربزرگم (مادرشوهر مامانم)   به بابام گفته که (مادر مامانم، مادربزرگم) به مامانم ماست داده بعد الان بچش دختر میشه

ایناهم همش اونموقع دوس داشتن بچشون پسر باشه

لیاقت من و اجیم رو نداشتن. الان ۳تا دختریم و ۱ پسر

مادرمم هیچ اعتراضی نمیکنه! حتی واسه مدرسه که نزدیکه هم نمیزاره تنها بریم

پدرم چن بار هی گفته دخترا خنگن و اینا... عقل زن نصف مرده؛

هرماه واسه نواربهداشتیم باید به زور جور کنیم چون این پدرم نمیزاره تنها برم بیرون  یا حتی با مامانم برم سرکوچه.

اصن شعور هم نداره، چیزیم بهش بگی میپره بهت میگه بهترین پدر دنیام😐

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

یکم صبر کنید ادامه ش رو هم میزارم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه نمیرین یعنی؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
نوار رو به زور جور کنی؟ مادرت چرا نمیخره

چون که پدرم نمیزاره تنها بریم بیرون منو مامانم باهم دیگه حتما باید داداشم باشه

به زور جور کنم منظورم اینه هرماه با استرس ۳.۴ تا میگیرم واسه چند ماهم چون نمیزارن اصن بریم سرکوچه

مدرسه نمیرین یعنی؟

مدرسه میریم ولی داداشم میرسونتم

من یازدعمم خجالت میکشم اه💔 بخاطر همین تو مدرسه هیچ دوستی ندارم

چه پدری 😑😑😑

هر پدری پدر نیست:((💔

پدرت واقعا مشکل داره

و متاسفانه تقاص مشکل یکی دیگرو شما باید بدین

هی فکر میکنن هرچی بیشتر حبس کنن طرف سالم تر میمونه

باید رو مخ مامانت کار کنید جلوی باباتو بگیره این وضعیت افتضاحه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

از حساسیت زیاده

از حساسیت نیست، 

تو خونه اجیم گریه میکنه میاد میخنده و مسخرش میکنه

بعد چطوره از حساسیت زیاد بگه ما کم عقلیم؟

، غذا نمیخوریم براش اصلا مهم نیست

آجیم زانوش ۵ ماهه درد میکنه با کلی اصرار بردش فیزیوتراپی فیزیوتراپی  گفت بخاطر تحرک نداشتنه باید بیاد اینجا ورزش کنه ۷میلیون میخوایم حاضر نبود ببرتش . حاضر نبود اجیم حتی بره پارک پیش خونمون پیاده روی کنیم بعد میگه تو خونه بشین پاشو کنی درست میشه بشین پاشو مث همون فیزیوتراپیه😐

از حساسیت زیادشه که باعث شده اجیم انقد افسرده شه . 

تازه هر از گاهی قلبشم هم درد میگیره حاضر نبوده ببرش دکتر

برادرت چند سالشه؟ خیلی سخته زندگی تو خانواده پسر پرست

۲۵.

عزیزم مدرسه میری

آره .