2777
2789
عنوان

پاک کردن گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 22426 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ گفتین...من به گاز مخصوصا اون میله هاش میگم سرطان.....

عزیزم اونا که مثل لکه قهوه ای به خوردش رفته دیگه پاک نمیشه. من هر ماه یه بار همه رو میریزم رو سینک ژل مخصوص گاز یا همون مایع سیف میریزم میذارم یه نیم ساعت بمونه بعد با اسکاج میشورم خیلیاش پاک میشه بعضیاشم سیم میکشم پاک بشه...با این حال هنوزم لکه های کوچیکی هست که نمیره. تازه جالبش اینه من همه رو فویل پیچ کرده بودم ولی بالاخره هر کثیفی داخلش راه پیدا کرده همونجا فسیل شده....

خلاصه عزیزم این سرطانه درمان قطعی نداره فقط همون ژل گاز و سیف بهترینه (منم سرکه و جوش شیرین و مایع چند منظوره همه رو امتحان کردم) البته برا من سرامیکیه زبره گمونم مال لونا که لعاب براق دارن و صیقلی هست راحت تره

متنفرم از گاز

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@

بهترین چیز پودر ماشین لباسشویی و آب جوش هست

بذار 3 ساعت  تو این محلول خیس بخوره بعد باسیم یا اسکاچ زبر بشور .

100 درصد تضمینی جواب میده

پودرت حتما مال ماشین لباسشویی باشه نه دستی

من خیلی تنبلم 

از این خصلتمم متنفرم اما ترک نمیتونم بکنم برای همین تو یسال 14 کیلو اضافه کردم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

اونقدی که من کثیفم شوهرم دیگه میخاد طلاقم بده از این خصلتم

بچه ها ماشین لباسشویی رو میندازم تو سه ساعت بعد روش لوله باز کن و سرکه و ژل میریزم ببینم تمیز میشن نتیجه رو بهتون میگم

اگه ماشین ظرفشویی داری هربار که روشن ش می کنی کنار ظرفها پنجره های چدنی گاز و بچین بذار شسته بشه.

دوستم ندارم

بهترین چیز پودر ماشین لباسشویی و آب جوش هست بذار 3 ساعت  تو این محلول خیس بخوره بعد باسیم یا ا ...

باش حتما

چدنه . من بعد شش ماه استفاده بردم گذاشتم توی آب و سرکه چند ساعت جوشوندم تمیز شد . ماشین ظرفشویی هم ک ...

اهان ینی از اول چند ساعت بچوشونم و خیس نکنم ؟