2777
2789
عنوان

پاک کردن گاز

22426 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

من یساله عروسی کردم و تاحالا اون پنجره های روی گازو پاک نکردم 

میدونم خیلی تنبلم خواهش میکنم بروم نیارید فقد الان کمکم کنید چجور تمیزش کنم 

هرچقد پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی ریختم تمیز نشد سیف هم ریختم و شستم لکه های چربی سرجاشون موندن فقد یکم تمیز تر شد 

سرکه رو همینجوری ریختم تاثیری نکرد الان چکار کنم تمیز بشن 

من نمیدونم این پنجره های گاز من اسمشون چیه ولی از اون براقها لیز که واسه گاز بعضیاست نیست و ماتن نمیدونم اسمشون چیه 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با الکل .تنبل خانوم😝

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

عزيزم ماشين ظرفشويي داري؟

اگه داري بزار داخلش اگه چربياش زياده رو سه ساعت بزار تميز ميكنه

رو يك ساعتم ميتوني بزاري چربياش شل ميشن با سيم ظرفشويي كامل پاك ميشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

نمیدونم کجای گاز رو دقیقا میگی؟

با اب گرم امتحان کن ببین بهترنمیشه

ا این به بعد هم وقتی کارتو کردی روز یبار گازتو یه دستمال بکش دیگه جرم نمیگیره

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢

اگه چدنه می تونی بذاریش توی جوهر نمک 

تو یه لگن آب بریز و یه مقدار جوهر نمک بذار چند ساعت خیس بخوره بعد راحت جرم و چربیش می ره

هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷

من خیلی راحت اجاق گاز رو تمیز میکنم برام کار ساده ای شده.چون شوینده مناسب گاز رو پیدا کردم.سیف به گاز من هم نخورد...من رخشا میزنم و میذارم ده دقیقه بمونه بعد میرم اون میله ها رو میذارم تو ظرفشویی و با لسکاجی که برای گاز پاک کردن کنار گذاشتم میشورم و عمودی میذارم رو زمین تا خشک بشن بعدم میرم سراغ خود گاز

😊

الان که زوده تا عید صبر کن( شوخی کردم) همه این راههایی که گفتی باید با سیم ظرفشویی حسابی بسابی،قبلشم تو آب داغ بمونه

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...