2777
2789
عنوان

بهم بگید چه بهونه ای بیارم و نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 35 پست
نرو دعوت نکن کسی هم حرف زد بگو هر وقت احترام گذاشت منم احترام می ذارمحالا مطمئنی بقیه باهات رو راستن ...

فک میکنم دختر خاله هام جوری هستن که یخورده چون داداش من مجرده اونا متاهل نمی‌خوان ما بریم خونه داداشش میترسن چشم بخوره دفعه ی اول که منو خبر نکردن بنظرم همین دلیل داشته 

خداروشکر 
فک میکنم دختر خاله هام جوری هستن که یخورده چون داداش من مجرده اونا متاهل نمی‌خوان ما بریم خونه داداش ...

دلیلشون قابل توجیه؟ یعنی خودت داری بهشون حق می دی.

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه پیش که پیچوندنت ازت عذرخواهی کردن؟

نه توی دومین مهمونی که خونه ی زنداییم بود یهو زنداییم گفت اوندفعه خونه ی نرگس فلان چیزیو جا گذاشتم و یهو بحث عوض شد..... خیلی بهم برخورد 

خداروشکر 
نه توی دومین مهمونی که خونه ی زنداییم بود یهو زنداییم گفت اوندفعه خونه ی نرگس فلان چیزیو جا گذاشتم و ...

گفتم دیگه نمیرم باهام رو راست نیستن. که الان دیگه صددرصد نباید برم. خیلی هم تنهام دوست داشتم برم ولی حس میکنم دوستم ندارن

خداروشکر 
نه توی دومین مهمونی که خونه ی زنداییم بود یهو زنداییم گفت اوندفعه خونه ی نرگس فلان چیزیو جا گذاشتم و ...

لفت بده از گروه کلا

چرا باید فکر ناراحتیشون باشی؟

دختر اونا به تو فکر می کردن این برخوردو نمی کردن

فکر کنم زنداییت خواسته گوشی دستت بیاد 

خودتو کوچیک نکن

حرفی زدن هم راستشو بگو 

بگو منو قبلا پیچوندین این بارم که عروستون احترام نمی ذاره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دلیلشون قابل توجیه؟ یعنی خودت داری بهشون حق می دی.

اولا خیلی به چشم و نظر شدیدا اعتقاد دارن. بعدش داداشمون خیلی دوست بودن خیلی رفت و آمد داشتن اینکه داماد شد دیگه با داداشم قطع رابطه کرد داداشم بهش برخورد

خداروشکر 
گفتم دیگه نمیرم باهام رو راست نیستن. که الان دیگه صددرصد نباید برم. خیلی هم تنهام دوست داشتم برم ولی ...

نگران تنهایی نباش.

تو تلگرام اینجارو ببین تا از تنهایی خودتو در بیاری

zendeegiesaleem

زندگی سالم سوده هروی

لفت بده از گروه کلاچرا باید فکر ناراحتیشون باشی؟دختر اونا به تو فکر می کردن این برخوردو نمی کردنفکر ...

آره این خوبه باشه ممنون. من بیشتر احساساتی برخورد میکنم همشم چوبشو میخورم 

خداروشکر 
ممنون عزیزم چشم

حتما ببینی ها

این ترس از تنهایی از کودکی با ما ایرانی هاس

هی تو بچگی گفتن خوراکیتو بده فلانی ندی تنها می مونی ها

اسباب بازیتو بده به بهمانی ندی تنها می مونی ها

و

و

و

همش باعث باج دادن ما شده و البته بازهم تنهای جمع هستیم

باید رو کودک درونت کار کنی 

موفق باشی❤️

با این عقاید چرتی که دارن همون بهتر باهاشون رفت وآمد نداشته باشی،،مگه کجا رو فتح کرده یه ازدواج کرده ،عزیزم برا خودتون ارزش قائل بشید

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

نمیخام برم ولی نمیدونم چی بگم

دنبال دلیلی جزاین ک کفتی؟؟؟؟؟ 

تالادپرهمی خونت نیمده؟ 

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

با این عقاید چرتی که دارن همون بهتر باهاشون رفت وآمد نداشته باشی،،مگه کجا رو فتح کرده یه ازدواج کرده ...

کلا این خانواده شدیدا اهل چشم و نظرن فک میکنن چون داداشم مجرد مونده قراره عروسشونو بخوریم

خداروشکر