2777
2789
عنوان

بعد خواب کابوس وحشتانک

166 بازدید | 19 پست

سلام یهو پریدم از خواب نمیدونم خواب بد دیدم یا ن 

یهو پریدم از جام یهو وایسادم رو پام حس بی حسی پا و دست و سردرد گرفتم

الان یکم انگار داره بهتر میشه ینی چیشد واقعا نمیفهمم

سرم درد گرفته یکم حس میکنم سردم شده

قلبم ضربانش بالا بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ آخدرکت میکنم منم کابوس زیاد میبینمبدبختی وقتی میپرم از خواب هنوز تشخیص نمیدم خواب بوده و یه چند ث ...

اصلا حس کردم انقدر کابوس بد بود همینکه بیدار شدم از خواب یهو سرپا وای سادم سرم و پام و دسم بی حس بود انگار بدنم لود نشده بود

آب بخوری کم آروم راه بروقلبت رو ماساژ بدهنفس عمیق بکشو دوباره بخواب

رفتم حیاط ی نفس کشیدم ولی میترسم باز بخوابم اینطوری شم خیلی بد بود اینطوری نشده بودم

ی لحظه فکر کردم سکته کردم

آخ آخدرکت میکنم منم کابوس زیاد میبینمبدبختی وقتی میپرم از خواب هنوز تشخیص نمیدم خواب بوده و یه چند ث ...

تالا اینطوری نشده بودم فکر کردم سکته کردم

انقد خداروشکر کردم 

اصن دسام هنو یخه

اصلا حس کردم انقدر کابوس بد بود همینکه بیدار شدم از خواب یهو سرپا وای سادم سرم و پام و دسم بی حس بود ...

من چند وقت پیش از خواب پریدم و دویدم سمت بالکن

اصلا نمیدونستم دارم چیکار میکنم و تشخیص نمیدادم خواب و بیداری رو که شکرخدا پام پیج خورد افتادم و نتونستم به بالکن برسم😅

اولین باره همچین چیزی رو تجربه کردی؟ 

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

منم بخاطر کابوس بیدارم.لامصب یه خواب بد رو چند ساعت پیش دیدم از خواب پریدم دوباره خوابیدم حالا ادامه کابوس رو دیدم و پریدم از خواب

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من چند وقت پیش از خواب پریدم و دویدم سمت بالکناصلا نمیدونستم دارم چیکار میکنم و تشخیص نمیدادم خواب و ...

داداش خودتو ببند به تخت بخواب کارای خطرناک می‌کنی 

یهو دیدی پریدی پایین و آهنگ ای پرنده ی مهاجر پخش شد تو فضا 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
داداش خودتو ببند به تخت بخواب کارای خطرناک می‌کنی یهو دیدی پریدی پایین و آهنگ ای پرنده ی مهاجر پخش ش ...

اتفاقا صدمه رسوندم به خودم و یه مدت همه بسیج میشدن که تو خواب مواظب من باشن

الان اوکیم😅

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694