18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 عنوان یه دفعه دلم خواست بمیرمممممممممم 101 بازدید | 12 پست شما هم اینجوری میشین؟؟؟ همه چی خوب و آروم و عادی داره پیش میره اما یهویی یاد تروما ها درد ها بدبختیاتون میفتید و دوست دارید بمیرید(دور از جون)؟ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/08/26 | 03:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساموحد عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2694 یهویی یادشون نمیوفتم همش تو ذهنمن و همیشه هم همین حسو دارم
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 خب پس همینطوری نیست دیگه یاد تروماها میفتیاینکه هنوز دلت میخواد بابتشون بمیری یعنی برات حل نشدن برو حلش کن اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3813 خب بخاطر نی نی سایتم هست آدم افسرده میشه میاد اینجا هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 خب پس همینطوری نیست دیگه یاد تروماها میفتیاینکه هنوز دلت میخواد بابتشون بمیری یعنی برات حل نشدن برو ... وقتی هر روز جلوی چشمت مدام و پشت سر هم اتفاق میوفته حل نمیشه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 وقتی هر روز جلوی چشمت مدام و پشت سر هم اتفاق میوفته حل نمیشه قدرت زیادی میخواد میشه اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 خب بخاطر نی نی سایتم هست آدم افسرده میشه میاد اینجا مشکلات خصوصی زندگی من مختص خودمه ... تاحالا مشابه مشکلاتم رو توی سایت ندیدم.. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9466 قدرت زیادی میخواد میشه و در نهایت با کمک یک روانشناس. میشه. من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 و در نهایت با کمک یک روانشناس. میشه. مسیر سختی هست اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3813 مشکلات خصوصی زندگی من مختص خودمه ... تاحالا مشابه مشکلاتم رو توی سایت ندیدم.. اره ولی همش انرژی منفی و مشکلات هست ناخودآگاه به مشکلات خودمون اضافه میشه هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9466 مسیر سختی هست خیییلی:))هرکسی جرئت رفتن تا ته این مسیرو نداره اصنخیلیا وسطش حتی اولش جا زدن من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
فرنیکادخت عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1291 خیییلی:))هرکسی جرئت رفتن تا ته این مسیرو نداره اصنخیلیا وسطش حتی اولش جا زدن چون قسمت سخت همون اولشه مرور خاطرات برای تراپیست یعنی زندگی مجدد دوباره و برگشتن به اون زمان حال آدم هرروز بدتر میشه قبل از مداوا کلی شکنجه میشی اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨