2777
2789
عنوان

یه دفعه دلم خواست بمیرمممممممممم

101 بازدید | 12 پست

شما هم اینجوری میشین؟؟؟  همه چی خوب و آروم و عادی داره پیش میره اما یهویی یاد تروما ها درد ها بدبختیاتون میفتید و دوست دارید بمیرید(دور از جون)؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خب پس همینطوری نیست دیگه 

یاد تروماها میفتی

اینکه هنوز دلت میخواد بابتشون بمیری یعنی برات حل نشدن برو حلش کن

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس همینطوری نیست دیگه یاد تروماها میفتیاینکه هنوز دلت میخواد بابتشون بمیری یعنی برات حل نشدن برو ...

وقتی هر روز جلوی چشمت مدام و پشت سر هم اتفاق میوفته حل نمیشه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خب بخاطر نی نی سایتم هست آدم افسرده میشه میاد اینجا

مشکلات خصوصی زندگی من مختص خودمه ... تاحالا مشابه مشکلاتم رو توی سایت ندیدم..

مشکلات خصوصی زندگی من مختص خودمه ... تاحالا مشابه مشکلاتم رو توی سایت ندیدم..

اره ولی همش انرژی منفی و مشکلات هست ناخودآگاه به مشکلات خودمون اضافه میشه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
مسیر سختی هست

خیییلی:))

هرکسی جرئت رفتن تا ته این مسیرو نداره اصن

خیلیا وسطش حتی اولش جا زدن

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

خیییلی:))هرکسی جرئت رفتن تا ته این مسیرو نداره اصنخیلیا وسطش حتی اولش جا زدن

چون قسمت سخت همون اولشه 

مرور خاطرات برای تراپیست یعنی زندگی مجدد دوباره و برگشتن به اون زمان حال آدم هرروز بدتر میشه قبل از مداوا کلی شکنجه میشی 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨