2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببستوپنج تا داشتم تو سونو ولی هفده تاشو کشیده بود بعد بهم رژیم پر پروتئین داد که خیلی سخت بود والا ر ...

من ۲۹ داشتم همشو کشیدن هایپر هم نشدم اگه شک داری دوغ شور و تخم مرغ آب‌پز نمک زده بخور

ببستوپنج تا داشتم تو سونو ولی هفده تاشو کشیده بود بعد بهم رژیم پر پروتئین داد که خیلی سخت بود والا ر ...

میگم عزیزم شما مشکل هورمونی نداشتید تو ازمایشات قبل ای وی اف؟ من fsh م از ۱۴ شده ۱۰.۱۱  باید حداکثر ۱۰.۰۰ باشه 

میترسم بازم دکتر ای وی اف رو عقب بندازع بگه ماه بعد ازنایشو تکرار کن .. هوفف خب اگر قرار بود همه چیم سالم و بدون مشکل باشه که طبیعی اقدام میکردم 😂

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من ۲۹ داشتم همشو کشیدن هایپر هم نشدم اگه شک داری دوغ شور و تخم مرغ آب‌پز نمک زده بخور

آخه دکتر گفت حتما میشی میگفت باید روزی پنج تا تخم مرغو یه پنیر کاملو یه سینه مرغ بخوری که من نتونستم هیچ کدومو بخورم میترسم هایپر شده باشم از کجا بدونم نشدم؟

میگم عزیزم شما مشکل هورمونی نداشتید تو ازمایشات قبل ای وی اف؟ من fsh م از ۱۴ شده ۱۰.۱۱ باید حداکثر ...

ازمایش*

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !