2777
2789
آخه دکتر گفت حتما میشی میگفت باید روزی پنج تا تخم مرغو یه پنیر کاملو یه سینه مرغ بخوری که من نتونستم ...

اخه هیچ علائمی نداره هایپر شدن به این راحتی بود ک هیچی باز شک داری برو سونو...چون بعد پانکچر آمپول ارگالوتران یا همون ستروتاید میدن ک از هایپر جلوگیری شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ازمایشی؟

ازمایش هورمونی 

پرولاکتین و fsh و ال اچ و ..

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شما کجا می‌روید برای ای وی اف؟

مرکز استانمون .. جنوب هستیم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اخه هیچ علائمی نداره هایپر شدن به این راحتی بود ک هیچی باز شک داری برو سونو...چون بعد پانکچر آمپول ا ...

اره ستروتاید میزنم تا الان یه پنجا تا آمپول زدم چندتا دیگه باید بزنم تا انتقال؟؟؟

من هم پلی کیستیک بودم هم یکی از لوله هام چسبندگی داشت

منم لوله چپم بسته ست باز نشده 

ولی همسرم کم تحرکی داره خودمم ای وی اف میخواستم گفتم شاید خدا بهم ازاین راه چندقلو بده 

نه خوبم کاملا یبوست داشتم که اونم برطرف شد

شاید هایپر نشده باشید چون انگار حالت تهوع و درد شکم داره و اینا

ستروتاید سیزده تا قبل تخمک کشی و هفت تا بعد تخمک کشی نوشت که الان تموم نشده منظورم کلا امپولای دیگه ...

من سیکل قبل انتقال میکرولین زدم یدونه بعدش هم از پنج روز قبل انتقال پروژسترون و انوکسا شروع شد پروژسترون و تا ۱۲ هفته زدم انوکسا تا اخر