2777
2789
عنوان

این متن رو میتونین خلاصه کنین

146 بازدید | 8 پست

این متنی ک هایلایت کردم رو میتونین خلاصه و به زبان ساده تر بگین

میگِہ ڪِہ : [گَر روزِگار صَر عَز نامَردے زَنَد نُبَت مآهم میرِصَد غَم مَخُر🙂✨]

بده هوش مصنوعی ویرا بگو برام خلاصه کن ویرا رو از بازار دان کن رایگان و عالی

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تعیین مدت رواج فارسی میانه، باید چند قرن به تاریخ رسمی آن افزود، زیرا تحول سیاسی و اجتماعی به سرعت موجب دگرگونی زبان نمی‌شود. این تحول به تدریج و طی دهه‌ها رخ می‌دهد. فارسی میانه نیز به مرور بیش از دو قرن به فارسی جدید تبدیل شد و اسناد بسیاری به این زبان در قرون اولیه هجری نوشته شده که برای بررسی تاریخ زبان فارسی اهمیت دارند.

اینو هوش‌مصنوعی من خلاصه کرد

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

برای تعیین مدت رواج فارسی میانه باید چند قرن به این تاریخ (224 تا 651 میلادی) اضافه کرد چون یک تحول اساسی و سیاسی مهم، سریع باعث تحول زبان نمیشه بلکه ده ها سال وقت نیاز داره تا دوره تحولی رو کم کم بگذرونه. زبان فارسی میانه هم همینطوره و تغییرش به فارسی جدید، بیشتر از دو قرن زمان برده و آثار و سندهای زیادی به وجود اومد که در تاریخ زبان فارسی اهمیت خاصی دارن

خودم نوشتم😶‍🌫️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

برای تعیین مدت رواج فارسی میانه باید چند قرن به این تاریخ اضافه کرد چون یک تحول اساسی و سیاسی مهم، س ...

دمت گرم

برای تعیین مدت رواج فارسی میانه، باید چند قرن به تاریخ رسمی آن افزود، زیرا تحول سیاسی و اجتماعی به س ...

مرسیییی

دمت گرم

😘😘♥️♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیا دستام خسته شد تا اینکه این متنو به هوش مصنوعی نوشتم 

و خلاصه و به زبان امروزی نوشت 😂🥲

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

زبان فارسی میانه برای تغییر به فارسی جدید نیاز به زمان زیادی داشت. این تغییرات به راحتی و سریع اتفاق نمی‌افتند و معمولاً سال‌ها طول می‌کشند. به همین دلیل، برای تعیین زمان رواج فارسی میانه باید چندین قرن به تاریخ رسمی اضافه کنیم. در واقع، تحول زبان فارسی میانه به فارسی جدید در طول بیش از دو قرن به تدریج انجام شد و در این مدت، آثار و اسناد زیادی به زبان فارسی میانه نوشته شد که برای بررسی تاریخ زبان فارسی اهمیت ویژه‌ای دارند.