2777
2789
عنوان

قراره فردا واسطه ازدواج بشم

353 بازدید | 17 پست

همکارم آقا هستن حدود سه سال هست ایشون رو میشناسم ازم خواست از همکار خانم نظرشو درباره ازدواج بپرسم نمی دونم چی بگم که گند نزنم هر دو هم عالی هستن و خیلی به هم میان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی..همکار آقا ام نداریم بیاد خاستگاری

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

خودتو ننداز وسط

آدم عاقل بالغ خودش کار خودشو پیش ببره

فردا پس فردا هر اتفاقی تو زندگیشون بیوفته میگن تقصیر تو بود واسطه شدی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

انشاالله خیره

بپرس خانم فلانی آقای فلانی تعریف کن ازش چیزایی که میدونی بعد بگو  نظرت راجبش چیه ؟ازم خواسته پیش قدم خواستگاری بشم 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

اصلا اینکارو نکن ، خوشش میاد خودش بره 

خوب بشه میگن خودمون بودیم ، بد بشه میگن فلانی بدبختمون کرد فحشش واسه شماس 

نه واسطه ازدواج شو ، نه واسطه شروع کار کسی شو 

نه کاری از فامیل بخواه انجان بده همون کار رو پول بده غریبه انجام بده زیر منت هم نباشی 

چه برسه به ازدواج ، اصلا نکن اینکارو

ایشون که معرفی نمیکنه مقصر بدونن فقط میره اطلاع بده

بله دقیقا خودشون دو سال هست که با همکار هستن فقط آقا گفت اگر نظرش مثبته بریم خاستگاری اگه خوشش نمیاد که هیچی چون محیط کار هست میخواد روابطشون بهم نریزه که خودش بهش نمیگه