2777
2789
عنوان

وسواس فکری داره عذابم میده

77 بازدید | 8 پست

مثلا وقتی تو یه جمعی میشم همش صدای آب دهن و ملچ ملوچ می‌شنوم تا بلند میشم میرم 

وقتی میخوان غذا بخورن که اصلااااااااا نمیتونم اونجا باشم 

رو حرکات دست و پا خیلی حساسم بدم میاد یکی لنگاشو بده بالا بشینه داداشم کوچولوم خیلی کثیفه همیشه دستش تو دماغشه و هیچوقت خودشو نمیشوره خیلی حالمو بهم میزنه

کاربری دست دو تا دوست 

مورد اخری واسه منم عذاب اوره فکر نمیکردم جز وسواس فکری باشه ولی اون دوتای اولی واقعا وسواس فکری هست و باید درمان بشی تا اوضاع بدتر نشده

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد اخری واسه منم عذاب اوره فکر نمیکردم جز وسواس فکری باشه ولی اون دوتای اولی واقعا وسواس فکری هست ...

وقتی داداشم دستش میخوره بهم دلم میخواد بزنمش

کاربری دست دو تا دوست 
وقتی داداشم دستش میخوره بهم دلم میخواد بزنمش

شاید مال سنته بزرگتر شی اوکی شی

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

منم دقیقا به اینایی که گفتی حساسم خیلی 

فقط این که الکی بشنوم نه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم اینجوریم

من حتی بدم میاد یکی دسن به بشقابم بزنه

بحدا دست خودمم‌نیست

یه طرز نشستن ادما سر سفره

طرز غذا خوردنشون

خندیدنشون 

حرف زدنشدن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃