2777
2789
عنوان

کی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 67 پست
هر قرصی خب عوارض خودشو داره ولی وقتی میدونن ممکنه تو یه روز چند بار شلوغ کنن بهتره قرص اورژانسی رو ه ...

بچه اول مشکلی نیس اما با وجود بچه کوچیک آدم از حرفا نگاهای مردم بیشتر اذیت میشه حالا سختیشم به کتار 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
موهای تنم سیخ شد .مرسی گلم خدا پسرتو حفظ کنه برات.

فدات شم عزیزم انشالله زودی دامنت سبز میشه😘😘😘😘

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اول مشکلی نیس اما با وجود بچه کوچیک آدم از حرفا نگاهای مردم بیشتر اذیت میشه حالا سختیشم به کتار& ...

اینو که دیگه نگو من تا چند روز پیش که پری شدم همش استرس داشتم نکنه دوباره باردار شم آخه بعد زایمان پری نشدم یعنی یه بار دو ماهگی بچم شدم ولی بعد اون دیگه خبری نبود تا الان که بچم 6و نیم ماهشه مدام بی بی چک و آز میدادم مردم و زنده شدم تو این چند ماه😰😰

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اینو که دیگه نگو من تا چند روز پیش که پری شدم همش استرس داشتم نکنه دوباره باردار شم آخه بعد زایمان پ ...

منم یه بار دو ماهگی بچم شدم نشدم تا هفت ماهگیش الان دیگه برگشته 

منم یه بار دو ماهگی بچم شدم نشدم تا هفت ماهگیش الان دیگه برگشته 

با اینکه خودمم میدونستم ممکنه عادی باشه چون شیر دادن خودش یجور جلوگیری حساب میشه هم اینکه تا شیش ماه بعد زایمان پری نشدن طبیعیه ولی بازم میترسیدم انقد که دور وبرم بچه ی شیر به شیر هست

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
با اینکه خودمم میدونستم ممکنه عادی باشه چون شیر دادن خودش یجور جلوگیری حساب میشه هم اینکه تا شیش ماه ...

تازه من قرص جلوگیری شیردهی هم میخوردم بازم به خودم شک داشتم دو بار اورژانس هم خوردم 

تازه من قرص جلوگیری شیردهی هم میخوردم بازم به خودم شک داشتم دو بار اورژانس هم خوردم 

منم تا آخر ماه پنج بچم شیردهی میخوردم کم کم غذای کمکی شروع کردم و ال دی خوردم بسته ی ال دی که تموم شد یه هفته بعدش پری شدم