2777
2789
عنوان

کی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 67 پست
خب وقتی بعدش پریود بشی هر چی تو رحم هس مگه تخلیه نمیشه دیگه اولی دومی نداره؟! البته این چیزیه ک من ف ...

مگه بعدش پریود شده!! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۷ سال از خدا عمر گرفتم هنوز سر از این جیزا درنیاوردم ب خدا😂😂😂😂😂

خخخ منم همسن شمام هیچی نمیفهم هنو دخترای مدرسه ای بهتر از ما میدونن

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خخخخخخ اینطور ک توضیح داد واسم بی حیا یه بار عصر بوده یه بارم شب بوده.بهش گفتم شوهرت از قصد ریخته دی ...

پس بذار بچه دار شن ادب شن فرت و فرت چخبره مگه!!! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
پس بذار بچه دار شن ادب شن فرت و فرت چخبره مگه!!! 

خخخخخخخخخخ گناه داره دوستم مبخواستم بهش محل نزارم اما دیونم کرده از بس پی ام میده بهم میگه چه خاکی تو سرم بریزم😆😆😆😆

خخخخخخخخخخ گناه داره دوستم مبخواستم بهش محل نزارم اما دیونم کرده از بس پی ام میده بهم میگه چه خاکی ت ...

خب بگو بخوره لااقل خیالش راحت که میشه

میگم بهش.جون دوستم هست اخه میگه بعدش میخوام بچه بیارم تاثیر بد نداشته باشه

هر قرصی خب عوارض خودشو داره ولی وقتی میدونن ممکنه تو یه روز چند بار شلوغ کنن بهتره قرص اورژانسی رو هر 12ساعت بخوره یعنی اون دوتا قرصی که تو بسته هست یکیشو یه تایم یکی دیگشو 12ساعت بعدش، اما همزمان خوردنشم تاثیرش بیشتره ها! 

منم یه مدت مجبور شدم از اینا بخورم تقریبا هر پنج روز یه بسته قرص اورژانسی ولی دیگه ترسیدم واسه همین استفاده نکردم ولی چند روز بعدش بلافاصله باردار شدم البته تا دوماه خودم خبر نداشتم

هر قرصی خب عوارض خودشو داره ولی وقتی میدونن ممکنه تو یه روز چند بار شلوغ کنن بهتره قرص اورژانسی رو ه ...

ای جانم.وای دعا کن منم حامله بشم اینقد دلم میخواد مامان بشم  اما واقعا حس میکنم خدا منو لایق مادر شدن نمیدونه😢همه چی دست ب دست هم میده ک منو از بچه دار شدن عقب بندازه😥

ای جانم.وای دعا کن منم حامله بشم اینقد دلم میخواد مامان بشم  اما واقعا حس میکنم خدا منو لایق ما ...

انشاالله خیلی خیلی خیلی زود مامان میشی و یه نی نی سالم  و صالح  نسیبت میشه عزیزم

ای جانم.وای دعا کن منم حامله بشم اینقد دلم میخواد مامان بشم  اما واقعا حس میکنم خدا منو لایق ما ...

من هر موقع دست به دعا میشم یکی از دعاهام همینه از ته قلبم روزی چند بار دعا میکنم واسه کسایی که آرزو مادر شدنو دارن حتی همین الانم داشتم پسرمو شیر میدادم همینجور نگاهش میکردمو بقیه رو دعا میکردم انشالله شما هم زودی تجربه کنی 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻