2777
2789
عنوان

کلاس دومی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 53 پست
آره فردا شیفت ظهر هست ازساعت 10 کاربرگشو شروع کردیم دوساعته نشستم بهش توضیح میدم

فقط هیچوقت هیچوقت نزار معلمش دعواش کنه یا خوردش کنه مخصوصا جلو بقیه بچه ها

اگه دخترت خودش به معلم نمیگه شما خودت بگو بازم توضیح بده درسو هنوز نفهمیده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره الان که دیگه خوابید نه والله سعی میکنم ساده توضیح بدم با انگشت با مداد با هرچی ولی سر به هواس🥺 ...

شاید کمبود توجه داره؟ حتما ببر دکتر ازش تست بگیرن

تو رو خدا با بچه سر درس دعوا نکن ، اشک بچه موقع خواب درنیار😢

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

عزیزم فیلیمو مدرسه خیلی خوبه ویدئو هاشو بزار منظم و با دقت ببینه یاد میگیرهالبته باید اشتراک بگیری و ...

یدونه اشتراک هم بگیری میتونی همزمان واسه پسرت هم استفاده کنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وقتی از مدرسه میاد هموننن موقع مجبور کن همشو بنویسه تموم بشه بره

بهش میگم با هزار تا خواهش و تمنا هر روشی که بگی امتحان کردم نمینویسه باورت نمیشه یه روز بار انقد گریه کردم چشام ورم کردن خودشم گریه میکرد انگار دست خودش نیس

💚🤍💚🤍💚

یدونه اشتراک هم بگیری میتونی همزمان واسه پسرت هم استفاده کنی

ویدیو آموزش میذارن؟ 

میدونم فیلم هم براش بذارم هم توجه نمیکنه

فوقش پنج دقیقه اول نگاه کنه بعدش حوصله ش سر میره عوضش میکنه

💚🤍💚🤍💚

بهش گفتم ولش کن بیا بریم بخوابیم

خوب کاری کردی

نذار از درس زده بشه یا دچار استرس بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

پسرت عدم توجه و تمرکز داره چون میگی بی ربط گویی هم داره باید ببریش کاردرمانی

تو مدرسه به معلم توجه میکنه خوب مینویسه ولی پیش من انگار میخواد حرص منو در بیاره

💚🤍💚🤍💚

بهش میگم با هزار تا خواهش و تمنا هر روشی که بگی امتحان کردم نمینویسه باورت نمیشه یه روز بار انقد گری ...

عزیزم شما خودت سر درسش استرس و عصبانیت داری به دخترتم بدتر استرس و اضطراب منتقل میکنی بدتر نمیتونه تمرکز کنه

معلومه اینجوری نمیشه

باید یه فکر اساسی کنی نمیدونم چیکار کنی ولی باید کلا درستش کنی و این رویه رو عوض کنی

فقط هیچوقت هیچوقت نزار معلمش دعواش کنه یا خوردش کنه مخصوصا جلو بقیه بچه هااگه دخترت خودش به معلم نمی ...

منم بخاطر همین نمیخوام بدون نوشتن بره مدرسه جلو بچه ها کوچیک شه

یا اگه درسو یاد نگیره پایه ش ضعیف میمیونه بخدا معلما اهمیت نمیدن 

خانمشون هم گفت بچه ها ضعیفن اگه شما همکاری نکنید منم خودم اذیت نمیکنم درسم میدم رد میشم

💚🤍💚🤍💚

عزیزم شما خودت سر درسش استرس و عصبانیت داری به دخترتم بدتر استرس و اضطراب منتقل میکنی بدتر نمیتونه ت ...

خب من اولش با ارامش میشینم بهش درس میدم تو خودت جای من بذار اگه یه کلمه رو 15 بار تکرار کنی و نمینویسه چه واکنشی نشون میدی؟  

💚🤍💚🤍💚

ویدیو آموزش میذارن؟ میدونم فیلم هم براش بذارم هم توجه نمیکنهفوقش پنج دقیقه اول نگاه کنه بعدش حوصله ش ...

آره ویدیو آموزشه ولی با بقیه ویدیو ها فرق داره و خوب درس میدن و خسته کنندم نیست آخرشم چندتا سوال تستی میاره که اگه دخترت درست جواب بده یعنی قشنگ یاد گرفته

اگرم احساس کردی فیلم یکم تنده میتونی بزاریش رو سرعت یکو نیم یا یکو هفتادو پنچ نمیدونم کدومه

بعد کلی هم نمونه سوال داره واسه تکلیفاش نیاز داشتی میتونی استفاده کنی و... 

واسه ریاضی از درس اولش شروع کن تا اونجایی که هستن بزار ببینه

منم بخاطر همین نمیخوام بدون نوشتن بره مدرسه جلو بچه ها کوچیک شهیا اگه درسو یاد نگیره پایه ش ضعیف میم ...

دولتیه؟ 

بخاطر همینه غیرانتفاعی بهتره 🤦🏻‍♀️