2821
2789
عنوان

کلاس دومی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 53 پست
خب من اولش با ارامش میشینم بهش درس میدم تو خودت جای من بذار اگه یه کلمه رو 15 بار تکرار کنی و نمینوی ...

میفهمم عزیزم منم همین شرایطو با بچه کلاس اولی داشتم (من خودم بچه ندارم متاهل هم نیستم) 

منم سرش داد میزدم اون میخندید اصلا بیخیال بود. البته تقصیر مامانش بود اون اینجوریش کرده بود که به درس اهمیت نمیداد

بیشتر تکلیفارو مامانه به جاش مینوشت چون حوصله نداشت به بچه توضیح بده خودش انجام میداد بچه سرکلاسم اصلا گوش نمیکرد و... خلاصه از همه عقب بود همه همه چیزو بلد بودن به جز این تا اینکه مامانش آخرای سال به خودش اومد ولی دیر بود با اینحال بازم چون ذاتا بچه باهوشی بود درست شد و درسش مثل بقیه خوب شد

البته غیردولتیم میرفت که بیشتر به درس بچه ها توجه میکنن

حالا بچه هم با بچه فرق میکنه

دختر شما یه جوری هم نمیخواد درسو یاد بگیره و توجه نمیکنه و در عین حال فشار عصبی روشه و گریه میکنه

به نظرم ببریدش پیش این متخصصایی که تخصص همین چیزارو دارن (یادم نیست اسمشون چی بود) تا مشکلش ریشه ای حل بشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا اومد از مدرسه بگو معلمت گفته بعد از ناهار درستو بنویسی گوش نکرد یه روز اصلا نرو سمت درساش بزار ...

اگه هم بگم مثثلا سر فلان ساعت گفت تکالیفتون بفرستین برام هم زودتر مینویسه 

اینو امتحان میکنم ببینم جوابه

💚🤍💚🤍💚

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792