2789
عنوان

کلاس دومی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 53 پست
تکالیف دیگشو نوشته بود البته بازم با هزار مکافات افقط همین جمع ها مونده بود بهش گفتم بیا بنویس از سا ...

فردا اومد از مدرسه بگو معلمت گفته بعد از ناهار درستو بنویسی گوش نکرد یه روز اصلا نرو سمت درساش بزار معلمش باهاش صحبت کنه 

کاربری دست دو نفرع با تشکر
هنوز بیداره و تکلیفشم ننوشته؟ بنظرم یکی دوبار اهمیت نده ب معلمش پیام بده چون خیلی حساب میبرن از معلم ...

آره فردا شیفت ظهر هست ازساعت 10 کاربرگشو شروع کردیم دوساعته نشستم بهش توضیح میدم 

💚🤍💚🤍💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکبار رها کنید تا از طرف معلم بازخواست بشه. کتاب رفتاردرمانی آقای علیرضا تبریزی رو مطالعه کنید.

خودتون معلمید🥹میشه بهتون درخواست بدم اگه سوالی داشتم ازتون بپرسم پسرم کلاس پنجم ابتداییه برا اون بیشتر سوالتم

💚🤍💚🤍💚

الان دیر وقته بذار بخوابه، صبح بیدارش کن 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

یکبار رها کنید تا از طرف معلم بازخواست بشه. کتاب رفتاردرمانی آقای علیرضا تبریزی رو مطالعه کنید.

خب نمیشه من باید بهش یاد بدم اینجوری که یاد نمیگیره🥺

💚🤍💚🤍💚

من پسرم هم میگفت یاد نمیگیرم ولی پای توضیحاتم ساکت مینشست گوش میداد اما این اصلا بهم توجه نمیکنه چی ...

شاید خوب توضیح نمیدی خب؟

با جملات کوتاه و ساده توضیح بده

الانم که وقت درس نیست 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

تکالیف دیگشو نوشته بود البته بازم با هزار مکافات افقط همین جمع ها مونده بود بهش گفتم بیا بنویس از سا ...

وقتی از مدرسه میاد هموننن موقع مجبور کن همشو بنویسه تموم بشه بره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خودتون معلمید🥹میشه بهتون درخواست بدم اگه سوالی داشتم ازتون بپرسم پسرم کلاس پنجم ابتداییه برا اون بی ...

بله.

خواهش میکنم.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

عزیزم فیلیمو مدرسه خیلی خوبه ویدئو هاشو بزار منظم و با دقت ببینه یاد میگیره

البته باید اشتراک بگیری ولی اونقدری نیست هزینش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شاید خوب توضیح نمیدی خب؟با جملات کوتاه و ساده توضیح بدهالانم که وقت درس نیست

اره الان که دیگه خوابید 

نه والله سعی میکنم ساده توضیح بدم با انگشت با مداد با هرچی ولی سر به هواس🥺 اگه توحه کنه یاد میگیره ولی سربه هواس

مثلا دخترداداشم هم سنشه وقتی میاد به هروشون توضیح میدم زود جواب میده و مینویسه ولی این اصلا انگار نه انگار

حتی اون بچه تعجب میکنه بهش میگه چرا اینطوری میکنی بنویس 

💚🤍💚🤍💚

خب نمیشه من باید بهش یاد بدم اینجوری که یاد نمیگیره🥺

شما وظیفه آموزش ندارید.

شما وظیفه دارید اشکالات و نواقص آموزشی رو به معلم اطلاع بدین. وظیفه آموزش با معلمه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.