2777
2789
عنوان

خانمای مجردی که خونه پدرتون زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
انقدری بالغ هستی که جواب پس ندی ... منم مجردم ۲۲ سالمه و خب بیکارم اما اصلاااا تا خودشون نخوان پول ...

باور کن من اصلا بحث نمیکنم! هی میگم باشه چشم

ولی مامانم رسما داره اذیت میکنه، گیرای شدیدددد میده

بعد من قبل اینکه کارمو ول کنم بهشون گفتم این یکسال من میخام ازمون بخونم اوکیه؟ بابام خودش گفت اره برو 

تازه با این حال بعضی وقتا که پول کم میارم دو سه روز مشتری میگیرم فقط کارم راه بیوفته

امشب صرفا چون شام خونه دوستم بودم مهمونی اونارو نرفتم بهم میگفت برو بیرون از خونه😐 فک کن دختر ۲۵ ساله 😐 نصف شب به زور میخاس منو بندازه بیرون منم فقط گفتم باشه پس میرم خونه مامان بزرگ! از ترس اون بیخیال شد

باور کن من اصلا بحث نمیکنم! هی میگم باشه چشمولی مامانم رسما داره اذیت میکنه، گیرای شدیدددد میدهبعد م ...

😐😐😐 بابات چیزی نمیگه؟؟ 

به مامانت بگو خودت همسن من بودی خانوادت همینکارو میکردن باهات؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو با مادربزرگت زندگی کن

داییم و زنش پیش اون زندگی میکنن

خودمون یه خونه دیگه داریم روستاس، گفتم میرم اونجا

از لج من میومد اینقد میموند غر میزد یا مهمون دعوت میکرد که من دوباره برگردم خونه! اجازه هم نمیداد شب بمونم رفت و امد اذیتم میکرد 

😐😐😐 بابات چیزی نمیگه؟؟ به مامانت بگو خودت همسن من بودی خانوادت همینکارو میکردن باهات؟

میدونی چی زور داره؟ فهمید دوست پسر دارم مجبورم کرد باهاش نامزد کنم هرچقددددم گفتم منو این مناسب هم نیستیم گفت نههه ابرومون میره باید با همین نامزد کنی!

طرف بیکار بود منم دانشجو بودم اون تایم اذیت میشدم نتونستم تحمل کنم جدا شدم، بابام وضعش خوبه گفت باید بری سرکار گفتم باشه میرم

رفتم سرکار میگفت این چه شغلیه تو داری من خجالت میکشم جایی بگم دخترم سالن زیبایی کار میکنه

گفتم چشم ازمون شرکت میکنم

حال روحیم اصلاااا خوب نبود میگفت چرا افسرده‌ای!؟ گفتم خب به نظرت چرا؟ چمه؟؟ رفتم تراپی حالم واقعااا خوب شد

از نظر خودم که خوبم فقط حوصله جمعای خانوادگی رو ندارم واقعا! اینقد منو تحقیر کرده تو جمع احساس بدی دارم!

حالا میگه پول مفت به تراپیست جماعت نمیدم وقتی تو هنوز حالت بده😐 

الان میگه تو بیکاری شوهر نکردی صبح تا شب خونه‌ای به درد هیچی نمیخوری و و و! موندم بقران!

میدونی چی زور داره؟ فهمید دوست پسر دارم مجبورم کرد باهاش نامزد کنم هرچقددددم گفتم منو این مناسب هم ن ...

عجب آدمایین ..هی بهشون نگو چشم چشم .. تو سری خور نباش .. پررو باش یکم .حرفای دلتو بزن بهشون 

بنظرم تنها راهش اینه که همون سالن کار کنی و به حرفاشون اهمیت ندی 😐😐 سالن کار کردن بهترین شغله بخدا 

چون الان پول دراوردن باید اولویتت باشه ..یا کلا اهمیت ندی به حرفاشون و خودتو نبازی و ادمه بدی همینطوز 

عجب آدمایین ..هی بهشون نگو چشم چشم .. تو سری خور نباش .. پررو باش یکم .حرفای دلتو بزن بهشون بنظرم تن ...

خب از همین ناراحته جنجال به پا میکنه! 

چون از وقتی نامزدیمو بهم زدم بهش محل نمیدم کار خودمو میکنم! ولی تحمل نداره همه زورشو میزنه بشم همون زندونی سابق