2777
2789
عنوان

خانمای مجردی که خونه پدرتون زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
برو پانسیون

پول ندارم واقعا! هزینه کتابام سنگینه قسط هم دارم

میگم برم کتابخونه لااقل کم هزینه‌تره

مشکل اینه با بیرون رفتنم مشکل دارن! 

میدونن رو دوستام حساسم! امروز زنگ زده به دوستم هرچی از دهنش درومد گفت

برگشته میگه دختر من وله بی صاحابه/؛ اگه شمام مث دختر منید باهاش بگردید!

فکککک کن!!! ۲۵ سالت باشه کلی بدبختی بکشی خودت با این زندگی

بعد من اصلا هیچ‌جاااا نمیرم رسما! درگیر مشکلات روحی خودمم فقط در هفته شاید یکی دوبار دوستامو ببینم اونم نه کافه یا جایی ! خونهههه!!

واقعا خجالت کشیدم جلو دوستام ! همش فک میکردم این یه خوابه باورم نمیشد مامانم بخاد همچین کاری کنه یا همچین حرفایی بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط نزار بهت زور بگن جلوشون وایستا خسته میشن

بحث اینه من الان درآمدی ندارم از لحاظ مالی مجبووورم جلوشون کوتاه بیام! اینام میدونن گیرم چیه سواستفاده میکنن تا من خفه شم

انقدری بالغ هستی که جواب پس ندی ...  

منم مجردم ۲۲ سالمه و خب بیکارم اما اصلاااا تا خودشون نخوان پول بریزن پول نمیگیرم ازشون حتی یه قرون ..چند ساله همینم از بچگی بهم پول توجیبی یا نمیدادن یا انقدر کم که چیز زیادی نتونم بگیرم ..همیشه درگیر نیازای اولیه ام بودم.. حتی الان 

هیچوقت پول نگیر اشون منت نکش .. من متنفرم از منت واسه همینم سالهاست چیز زیادی نخواستم ازشون

من خیلی گیر میدن ولی اینطوریم نیستن نوزده سالمه مثلا شاید هر سه هفته یبار بزارن برم بیرون

سه هفته یه بار؟؟ اذیت نمیشی؟

وای نه من عادت داشتم قبلا هر روز بیرون بودم الان که هفته ای یکی دو بار بیرون میرم حس میکنم لطف میکنم در حقشون😂

پول ندارم واقعا! هزینه کتابام سنگینه قسط هم دارممیگم برم کتابخونه لااقل کم هزینه‌ترهمشکل اینه با بیر ...

خب برو با مادربزرگت زندگی کن

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من هرروز شش و ربع میزنم بیرون ده برمیگردم خونه زیاد کاری ندارن فقط هی زنگ میزنن کجایی پول تو جیبی دی ...

منم سرکار بودم وضعیتم همین بود، قبلشم دانشگاه بودم پیششون نبودم زیاد که بدونم چقد قراره اذیت کنن!

بعد وقتی تو به مدت سه سالم شده یه روتین زندگی خاصی داره برگشتن به شرایطی که ازادی عملت رو بگیرن سخته واقعا نمیشه تحمل کرد

ترجیح میدم کم بیرون برم تا هعی نپرسن کجا میری ، کی برمیگردی

من برونگرام اخه! تو خونه موندن به شدت رو روحیه‌م تاثیر منفی میذاره ! نمیتونم تو خونه باشم وقتی روابط خوبی باهم نداریم اصلا

باید کنار بیای و حرف گوش بدی مجبوری بچه نیستی ک لج کنی و کار خودتو بکنی راه چارتم همینه فقط درس بخون ...

عزیزم ۲۵ سالمه دارم وارد ۲۶ میشم

بچه که نیستم بخوان این همه بازخواستم کنن! اذیت میشم واقعا

قبلا صبج زدم بیرون شب اومدم خونه چون سرکار بودم کسی نمیگفت نرو نکن فلان! سختمه واقعا

از لحاظ روحی اصلا شرایط خوبی ندارم خونه موندن حالمو بد میکنه 

سلامبه نظر من كسب در امد ارجحيت داره به دانشگاه رفتناگر ليسانس داري برو سمت كاربعدا ً درس رو كنارش ا ...

اخه عشقم وضعیت مالی بابام  خوبه جوری نیست اگه من کار نکنم بهشون فشار بیاد

بعدم این همه سال خودم خرج خودمو دادم، حالا این یکسال اسمون به زمین میاد تا من ازمون میدم یکم باهام مدارا کنن؟

عزیزم ۲۵ سالمه دارم وارد ۲۶ میشمبچه که نیستم بخوان این همه بازخواستم کنن! اذیت میشم واقعاقبلا صبج زد ...

باید تا الان یا کار و درآمد میداشتی یا ازدواج میکردی 

حالا ک هیچکدوم مجبوری گوش بدی  چون دستت تو جیب اوناس