2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اره منم بهش شک دارم 

چون نمیخاست بمونه واسه امیر 

ولی خب باران با یکی دیگه ازدواج کرد نباید دیگه اینکار رو بکنه 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی طولش میدن امروز رو ندیدم کلا خیلی از موضوع اصلی دوره

۱۵ قسمته

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

زن کارگردان هست دیگه....پانزده کیلو مجبور شده بخاطر فیلم شوهرش کم کنه و لاغر بشه بنظر منم فیلم مسخره و اعصاب خورد کنی هست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

تو که پیاممو میخونی میشه واسه پدر و مادرم از ته دل واسه سلامتیشون و بعدم حل مشکل مالی و فراوانی رزق و روزی مالی و غیر مالیمون دعا کن کار بابام جور بشه هم  اول از زیر این قرضا بیان بیرون و هم بتونن خونه تو یه جای سالم و تمیز هوا دست و پا کنن و هم بتونن چکاپ و آزمایشاشونو برن و به سلامتیشون برسن من خیالم راحت بشه ازشون و از سلامتیشون هم این که که پولشون الان نمیرسه هم بتونن کمک من کنن تو زندگی واسه هدفا و آرزوهایی که همینجوری مونده فعلا چون به پشتوانه مالی نیازداره.زندگی منم با شوهرم درست بشه همه چیز برعکس بشه و عزت و احترام و عشق رو ببینم.

میشه واسه لامتی همسرم و خودمم دعا کنید؟برای طول عمر و سلامتی هممون

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

من نفهمیدم

مونا اون پسر پلیسه رو دوس داشت،بعد برادر باران مونا رو دوس داشت؟

باران اگه امیرو نمیخواست چرا بخاطر انتقام گیسو رفت باهاش؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

زن کارگردان هست دیگه....پانزده کیلو مجبور شده بخاطر فیلم شوهرش کم کنه و لاغر بشه بنظر منم فیلم مسخره ...

کی مونا ؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم بهش شک دارم چون نمیخاست بمونه واسه امیر ولی خب باران با یکی دیگه ازدواج کرد نباید دیگه اینکا ...

این قسمت رو دیدی؟ داشت با مادرش حرف میزد یهو گوشیو قطع کرد! خیلی یه مدلیه

کی مونا ؟

اره سمیرا حسن پور زن سامان سالور هست تو شب اهنگی آقای اهنگی یه بار آوردش خیلی لوس هم بود 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خیلی طولش میدن امروز رو ندیدم کلا خیلی از موضوع اصلی دوره

آره واقعا خیلی شاخ و برگش میدن

بعد خیلی مسخره اس یعنی گیسو خودش واسه رسوا کردن شوهرش دختر فرستاده گولش بزنه؟!🤦‍♀️