2777
2789

میگه شوهرش وظع مالیش ظعیفه اما شوهرش ادم کاریه و هر چی در میاره میده زنش ... خرج زندگی و اداره و قسط و سود و ضررش زنشم باهاشه... هر کاری زنش بگه انجام میده هر خریدی بخواد بهش میگه بکن مثلا براش مهم نیست اول ماه کل پول زنش خرج کنه . خانوادشو تو زندگیش دخالت نمیده . اینا خوبیاشن اما بدیهاش 

میگه خیلی بد دهنه مثلا با رئیس شرکتشم با تشر حرف میزنه بی اعصابه همیشه عصبیه و زنش مثلا نمیتونه سر جمع ۱۰ دقیقه باهاش حرف بزنه و این تشر نزنه.... مثلا با پدر زن و مادر زنشم اینجوریه ... بی ادبی براش عادیه و میگه من لحنم اینه شماها بیخود حساسین ...یکی سوال پیچش کنه زود بی ادبیش رو میشه ... محبت کلامی نداره با زنش . میگه من موندم این شوهرم نرماله یا نه ...خوبه یا بد ...و اینکه چکار کنم خوب بشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرماله فقط تربیتش درست نبوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان همه میگن مشکل خودته الکی میگی مشکل دوستمه

بزار بگن مهم نیست فقط این دنبال راه چاره هست ... حتی بردتش مشاوره مشاور گفته من نمیتونم اینو درست کنم تنها نفرستش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

رو محبتت با شوهرت کار کن بیشتر بهش نزدیک شو

اونوقت اینا هم فروکش میکنه به مرور زمان

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
رو محبتت با شوهرت کار کن بیشتر بهش نزدیک شواونوقت اینا هم فروکش میکنه به مرور زمان

دوستم اوائل تلاششو کرد اما به مرور خودشم داره مثل شوهرش پرخاشگر میشه 

پارادوکس تر از حرف دوستتون ندیدم من🍀

بنظرت دوقطبی نیست ؟ انجور نیست که هر روز سازی بزنه ولی اخلاقش با کاراش فرق دارن ...خیلی کاری زحمتکشه....کنارشم بی ادبو پرخاشگر 

بزار بگن مهم نیست فقط این دنبال راه چاره هست ... حتی بردتش مشاوره مشاور گفته من نمیتونم اینو درست کن ...

🤣ای واای واقعا ..این ازتربیتش نیس.‌.از دوستای نابابشن ..یه مدت حتی شده روی برگه بنویسه بزنه دیوار (درست صحبت کن)..

دوستم اوائل تلاششو کرد اما به مرور خودشم داره مثل شوهرش پرخاشگر میشه

نه تلاش نکن ک اونم مثل تو بشه سریع

زمان میبره وای نتیجه میده حتمن از همین فردا بی منت و به موقع و به جا باهاش گرم باش نه اینکه بچسبی بهش 

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
بنظرت دوقطبی نیست ؟ انجور نیست که هر روز سازی بزنه ولی اخلاقش با کاراش فرق دارن ...خیلی کاری زحمتکشه ...

ببینید الان پرخاشگر بودن واقعا ی مسئله عادیه تورم هس حقوق وزارت کار واقعا جوابگو نیس کلی فکر دغدقه بخدا سخته ب ولله سخته ک اعصاب ضعیف بشه و پرخاشگر همین ک کاریه زحمتکش در اختیار همسرشون گذاشته درامد رو هرچی بخاد ن نمیگه همین نشانه عشقه دوس داشتن نیس؟؟؟

گاهی اوقات مخبت کلامی نداشتن و بد دهن بودن از تربیت دوران کودکی اقوام دور نزریک بچه های مخل هست کسی نبوده خوبو بد رو بهشون بگه گاهی اوقات بخاطر مخل زندگی بد رو خوب میدونن مثلا فش بدی میگم این جنم و مردونگی داره با فرستادن پست تو اینیستا درمورد مخبت کردن تاثیرش تو روحیه همسر آگاهش کنید از این موضوع

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

2790
2778
2791
2779
2792