2777
2789
عنوان

خواب های خاص

215 بازدید | 20 پست

من به یه شهیدی خیلی ارادت دارم به نیابت ازش دعا و نماز میخونم 

دیشب خوابش رو دیدم تو یه جایی مثل زیارتگاه ها منتها خیلی زیباتر ایستاده بود بعدش هم تو خواب نماز خوندم 

به نظرتون اینا از فکر صرفا یا معنا داره

بچه ها این روزا اصلا به یادش نبودما ولی خب خوابشو دیدم

ای کاش یکی تعبیر خواب بلد بود

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرت نیس واقعی دیدی

امیدوارم سر در بیارم از این خواب ها 

امروز دوباره براش گریه کردم خیلی مظلوم رفت خیلی دلم میخواد راهشو ادامه بدم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

خوش بحالتون چه خوابای خوب و پر معنا و مفهومی میبینیت حسودیم شد من یا همه خوابام برفکیه یا اصلا معلوم ...

نه بابا من کلا مشکل خواب دارم سالهاست آنقدر کابوس میبینم یه وقتایی از ترس کابوس نمی‌خوابم 

دعا کن بتونم راه شهید رو ادامه بدم  بهش کمک کنم

منکه قابل نیستم برای دعا ولی انشاالله همونی بشه که دلت راضیه 🥰❤

نه گلم این چه حرفیه

ایشالا هر چی خیره 

کاش منم از این خوابا میدیدم من بیشتر اوقات خواب میبینم از ارتفاع میفتم و از خواب میپرم کسی میدونه چر ...

خیلی ها میبینن از این خواب 

نماز درخواب یعنی دریافت اگاهی معنوی

مرسی 🤌🏻