2777
2789
عنوان

خواب های خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست
نماز خواندن تو خواب حاجت رواییه

ااا اتفاقا حاجت دارم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

کاش منم از این خوابا میدیدم من بیشتر اوقات خواب میبینم از ارتفاع میفتم و از خواب میپرم کسی میدونه چر ...

یعنی سقوط از جهانهای اثیری به جهان زیرین 

توی خوابت تو بعد اثیری خواب میبینی ولی همینکه سقوط میکنی به بعد فیزیکی خواب قبلیت یادت نمیمونه وفقط همون سقوط یادت میاد

معتقد به تسلسل 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برام دعا کنیکدوم شهید و خواب دیدب

عزیزم راستش اسم شهید رو نگفتم که بهش توهین نشه 

از شهدای همین سالهای اخیر هستن که موقع شهادتشون یه سری ها شادی کردن

اگه بهشون اعتقاد دارید بگم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

عزیزم راستش اسم شهید رو نگفتم که بهش توهین نشه از شهدای همین سالهای اخیر هستن که موقع شهادتشون یه سر ...

معلامه ک دارم بگید لطفا

خودم شهید نیری و خیلی قبول دارم

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

معلامه ک دارم بگید لطفاخودم شهید نیری و خیلی قبول دارم

شهید امیر عبدالهیان

یه بارم به شهدای مدافع حرم متوسل شدم جواب گرفتم