2777
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 53 پست
حالا خوب شد حداقل امیدی داشته باشم ؟

اره بابا اصلا من دیدمش فکر میکردم خدایی نکرده رو ویلچره بعد سرپا اومد روبوسی😂😂 ببین انواع و اقسام داره ام اس برا بعضیا عود شونده خاموش شوندس برا بعضیا پیشرونده 

مال این عود شونده بود وقتی اعصابش اروم باشه یه مدت میره تو فاز خاموشی بیماری و اصلا انگار ن انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل توام دیگ خیلی وقته قرصارو گذاشتم کنار من🥲

چه خوب اخه قرصا چیزی رو عوض نمیکنن 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

محض احتیاط پیش دکتر دیگه ای هم برو. استرس و غم و ... نداشته باش حالتو بدتر نکن

اصلا نمیتونم زندگی من همش غمه الانم فهمیدم سرطان کل بدن مامانمو داره درگیر میکنه غمم بیشتر شدن

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من توی اینترنت خوندم گزگز دست و پا میتونه از قند یا کبد هم باشه. 

هیچ دکتربا سوادی بدون ازمایش و ام اری تشخیص اولیه ش رو انقدرقطعی نمیگه اونم برای  بیماریهای صعب العلاج .

راضیم به رضای تو
علائم باید حداقل ۲۴ ساعت مداوم باشه اگه هر چند ساعت اینطوری میشی بعد خوب میشی ام اس نیست بعدم چنتا د ...

اونطوری مدام نیست مثلا چند دیقه اینجوریه بعد خوب میشه 

من توی اینترنت خوندم گزگز دست و پا میتونه از قند یا کبد هم باشه. هیچ دکتربا سوادی بدون ازمایش و ام ا ...

والا خودمم نمیدونم اما دکتر اینو گفت ترسیدم 

اصلا نمیتونم زندگی من همش غمه الانم فهمیدم سرطان کل بدن مامانمو داره درگیر میکنه غمم بیشتر شدن

الهی که خدای مهربون معجزه بکنه و مامانتون خوب خوب بشه و دلتون شاد بشه 

تا خوندم مامانتون مریضه غم عالم اومد تو دلم امیدوارم که خدا شفاش بده

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچی سنگه.... . خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بهتون صبر و سلامتی بده. ولی خودتو ننداز انرژی داشته باش اهنگ بزار برقص روحیتو حفظ کن دقیقا پیش مادرت آهنگ بزارید دور هم جمع بشید بخندید هم برای تو خوبه هم مادرت

پزشک کوچولو🩺📚

الهی که خدای مهربون معجزه بکنه و مامانتون خوب خوب بشه و دلتون شاد بشه تا خوندم مامانتون مریضه غم عال ...

مرسی عزیزم امیدوارم غم نبینی فعلا که درگیریم