2789
عنوان

عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 73 پست
آدرس بده برات یه هاون سنگی بخرم، ساعت 5 و نیم که شوهرت بیدار می شه، بگیر دستت یه چار تا گردو براش بش ...

گردو فایده نداره، باید نصفه شب فیلم ترسناک با صدای بلند بذاره بچه شون بترسه. 👻

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گردو فایده نداره، باید نصفه شب فیلم ترسناک با صدای بلند بذاره بچه شون بترسه. 👻

نه خب اون جوری بچه گناه داره. ولی سحرخیزی برای بچه شون فایده هم داره.   

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
بچه ست خب. بچه سرو صدا داره دیگه    

منم میدونم بچه سرو صدا داره ولی اینکه بهش یه چیزی بدی هی بکوبه اینور اونور فکر نمیکنم درست باشه

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
بچه ست خب. بچه سرو صدا داره دیگه    

وای ازین توجیها بیزارم

بچه ست برن جایی که مزاحم بقیه نباشن

مگه ما رام کننده ی بچه شونیم که تحمل کنیم

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

خدا نکشت نمیتونم بلند بخندم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

نه اتفاقا بچه باید ادب بشه، اونم بچه ای که پدر و مادرشم کم عقل و بی فرهنگن. 

منم میدونم بچه سرو صدا داره ولی اینکه بهش یه چیزی بدی هی بکوبه اینور اونور فکر نمیکنم درست باشه

1سال ونیم اخه خیلی کوچولو. بچه ها تو این سن میخوان اطرافشونو کشف کنن سروصدا زیاد دارن.ولی در رابطه با چکش زدن و میز جابجا کردن توی شب مقصرن. 

وای ازین توجیها بیزارم بچه ست برن جایی که مزاحم بقیه نباشن مگه ما رام کننده ی بچه شونیم که تحمل کن ...

چه توجیهی. بچه 1سالو نیم که ساکت باش و حرف نزن براش فایده نداره. فقط عاشق بازی و شیطونین. اینا واقعا مشکلات آپارتمان نشینیه. بچه هام اسیر این خونه ها شدن. قدیما بچه ها صدبرابر حالا شیطونی و بازی میکردن. ولی حالا تو چهاردیواری گیر کردن  

چه توجیهی. بچه 1سالو نیم که ساکت باش و حرف نزن براش فایده نداره. فقط عاشق بازی و شیطونین. اینا واقعا ...

مادرش باید ساکتش کنه، حق الناس با بچه ست و آپارتمانه و..  رفع نمیشه.

بچه نیم متری اندازه خودش مجازه سروصدا کنه نه تا طبقه ی بالا.

اینطوری هم که استارتر گفت اینا مریضن.

من همیشه میگم خدا نصیب نکنه کسی که بچه ی کوچیک داره اطراف آدم باشه مخصوصا تو جای عمومی مثل هواپیما، مترو و..، کافیه مادرش بیخیال باشه دیگه یا اعصاب مردم خورد میشه یا یه بلایی سر بچش میاد.

چه توجیهی. بچه 1سالو نیم که ساکت باش و حرف نزن براش فایده نداره. فقط عاشق بازی و شیطونین. اینا واقعا ...

خودم قبول دارم که بچه کنجکاو هستو باقی مسائل ولی میتونن یه وسیله بهش بدن بدون سر و صدا و آزار رسوندن

در ضمن بیشتر از این دلم میسوزه که میگه ما نیستیم😢