2789
عنوان

عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 73 پست
پیام بده بهشوووون بگو ببخشید شما تو خونه سگ نگه میدارین؟😂😂سروصداش زیاده 

😂😂😂 شبونه باهمون چکش میان بالا

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
والا دلم میخواد ها ولی نمیتونم  اون شبم خیلی بهم سخت گذشت که بهشون پیام دادم ولی کارشون ته نا ...

باز خوبه قبل از ساعت 10 تموم می کنن. ما یه ساختمون معروف می شینیم که مثلا دیگه کل سر سبد منطقه است و اغلب همسایه ها مشاغل آنچنانی دارن، چند وقت پیش ساعت 2 و نیم  شب  طرف تو بالکن  با موبایل عربده می زد با چین معامله می کرد!!!      

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باز خوبه قبل از ساعت 10 تموم می کنن. ما یه ساختمون معروف می شینیم که مثلا دیگه کل سر سبد منطقه است و ...

هی بابا

حالا منم تصمیم گرفتم صبحه زود موزیک بذارم و صداشو زیاد کنم

جارو برقی روشن کنم

حیف که نمیتونم بپرم وگرنه بپر بپر هم میکردم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
یه بار گفت بیچاره بهش گفتن داری به شعور ما توهین میکنی اگه صدایی هم بیاد ما بچه داریم شما نباید چی ...

من در این جور مواقع میگم انشاالله خودتون و بچه تون خیر نبینید البته تو دلم 😒

مدیر ساختمونی کسی بگه شاید گوش کنن

ولی بازم بهترین راهکار اینه همسرت همونجا بره محکم در بزنه بگه اینجا آپارتمانه رعایت کنید.

بعضیا بلانسبت از حیوون بدترن. باید تو طویله بسته شن. چه برسه بیان آپارتمان. 

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
اشکال نداره مرگ یه بار شیون ی بار😁😂😂😂

بابا آدم نیستن هرکدومشون غولیه واسه خودش

من در این جور مواقع میگم انشاالله خودتون و بچه تون خیر نبینید البته تو دلم 😒 پس نفهمن، مدیر ساختمو ...

آپارتمان هم نیست یه خونه 4واحده اس

دوتا جلو ساختمون

دوتاهم عقب

حالا منتظر میمونم ببینم امشب تا کی صداشون میاد

باورت میشه صبحا شوهرم که بیدار میشه صبحانه بخوره اگه من بیدار شم زیاد باهام حرف نمیزنه میگه صدا شاید ...

همیشه همین طوریه، آدمی که بیشتر مراعات می کنه، گیر آدم عجیب تری میافته.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
آپارتمان هم نیست یه خونه 4واحده اس دوتا جلو ساختمون دوتاهم عقب حالا منتظر میمونم ببینم امشب تا کی ...

یه ذکرایی هست برای دفع آزار همسایه ی بد

تو نت سرچ کن شاید باعث شه برن از اونجا یا انسان بشن.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
یه ذکرایی هست برای دفع آزار همسایه ی بد تو نت سرچ کن شاید باعث شه برن از اونجا یا انسان بشن.

😂😂😂😂

انسان شدنو خیلی خوب اومدی

هی بابا حالا منم تصمیم گرفتم صبحه زود موزیک بذارم و صداشو زیاد کنم جارو برقی روشن کنم حیف که نمیت ...

آدرس بده برات یه هاون سنگی بخرم، ساعت 5 و نیم که شوهرت بیدار می شه، بگیر دستت یه چار تا گردو براش بشکن بده بخوره قوت بگیره.   

همیشه همین طوریه، آدمی که بیشتر مراعات می کنه، گیر آدم عجیب تری میافته.

دقیقا

جالبیش اینجاس که همیشه اونا طلبکارن😑

ولی باز هم خداییش ناشکری نکن، همین که ساعت 10 بس می کنه، خودش جای شکر داره.
البته اگه الان تو نی نی سایت باشه؛ دخلت اومده، از امشب تا 3 صبح کارش همینه.   

آدرس بده برات یه هاون سنگی بخرم، ساعت 5 و نیم که شوهرت بیدار می شه، بگیر دستت یه چار تا گردو براش بش ...

وای من میخوام شوهره نمیذاره لامصب هی میگه اونا نمیفهمن ما که میفهمیم

واسه اون شبی هم که پیام دادم گفت نباید اینکارو میکردی