2777
2789
عنوان

عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 73 پست
سلام دوست جونم کجایی تو😭😭😭😭😭

سلاام عزیززممم خوبم تو خوبی نبینم غمتووو چته؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خب باید ی حرکت بزنی تا بفهمن خودشون چین دیگه پس شمارشونو بده من به مرگ تهدیدشون کنم    

والا دلم میخواد ها ولی نمیتونم 

اون شبم خیلی بهم سخت گذشت که بهشون پیام دادم

ولی کارشون ته نامردیه

شوهر من چون ساعت 5:30 میره سر کار شبا زود میخوابه

اوناهم میدونن

دقیقا میذارن همون ساعت که این بنده خدا میخواد بخوابه سرو صداشون شروع میشه و تا قبل از ساعت 10 که قانونیه تمامش میکنن

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا دلم میخواد ها ولی نمیتونم  اون شبم خیلی بهم سخت گذشت که بهشون پیام دادم ولی کارشون ته نا ...

بعضیا انگار از بیکاری دیوونه میشن با بقیه لج میکنن

یکی نیس بگه بشین زندگیتو بکن اخه چه مرگته!!!!

تازه اون پایینه و شما بالا و اذیت می کنه؟؟ من همیشه فکر می کردم همسایه بالایی فقط از موهبت اذیت کردن ...

باورت میشه صبحا شوهرم که بیدار میشه صبحانه بخوره اگه من بیدار شم زیاد باهام حرف نمیزنه میگه صدا شاید بره پایین اونا از خواب بیدار شن صبحه زوده

ما کجاییم و اونا کجا

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
بعضیا انگار از بیکاری دیوونه میشن با بقیه لج میکنن یکی نیس بگه بشین زندگیتو بکن اخه چه مرگته!!!!

باورت میشه الان صدای سگ دارن در میارن؟؟؟؟

باورت میشه الان صدای سگ دارن در میارن؟؟؟؟

چرا همون لحظه نمیرید در بزنید و بگید؟!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
چرا همون لحظه نمیرید در بزنید و بگید؟!

شوهرم که میگه اصلا ولشون کن 

منم که با این شکمو وضعیت نمیتونم برم پایین

همسایه طبقه زیر ما هم خیلی بیشعوره

یه پسر ۵ ساله داره ک تا نصفه شب بیداره

از اونورم ظهرا ک ما میخوابیم بازم بیداره

ننه باباش تو خونه اپارتمانی دنبالش میدون مثلا بازی میکنن باهاش

این بدبختو یه پارک نمیبرن

عقده ای شده

شوهرم که میگه اصلا ولشون کن  منم که با این شکمو وضعیت نمیتونم برم پایین

خب یه بار قاطع گفتن خیلی محترمانه ست تا پیام دادن، همسرت باید بره بهرحال مرده و باید برخورد کنه با چیزایی که خانواده شو آزار میدن

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
خب یه بار قاطع گفتن خیلی محترمانه ست تا پیام دادن، همسرت باید بره بهرحال مرده و باید برخورد کنه با چ ...

یه بار گفت بیچاره

بهش گفتن داری به شعور ما توهین میکنی

اگه صدایی هم بیاد ما بچه داریم شما نباید چیزی بگید😕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز