2777
2789
عنوان

عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 73 پست
پیام داده اینجوریه حضوری تذکر بده قطعا آپارتمان رو با خاک یکسان میکنه 😀

عجب/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نصف شب برو پایین دستتو بزار رو زنگشون دهنشون صاف شه 

خب اینجوری فرقی با خودشون ندارم که

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

واي من كه كلا مشكل خابيدن دارم برم تو اپارتمان ديوونه ميشم خدابه دادم برسه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
من فکر میکردم صدا از پایین به بالا نمیره 😁😁😁

وای

من صدای خروپف شوهره هم میشنوم به خدا

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

عزیزم از این ب بعد یادت باشه با همسایه ب هیچ وجه صمیمی نشی ک اینجور روهاتون بهم وا شه و تذکر ک بدین این رفتارو نشون بدن

متاسفانه بعضیا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن ماهم بخاطر همین مدل افراد خونمونو با قیمت پایین فروختیم و از دستشون راحت شدیم

بخدا بعضیا فرهنگ و شعور آپارتمان نشینی ندارن. هرچقدر که ما رعایت میکنیم و احتیاط که مزاحم کسی نباشیم ...

ای قربون دهنت

یه کاری کن آب و برق و گازشون قطع شه شبا هم مثل روح بترسونشون کفشاشونم از جلوی در بردار بنداز تو سط ...

😂😂😂😂

اره بابا تا چند ماه پیش هم رفت و آمد داشتیم ولی بعد کلی قضایا تصمیم گرفتیم در حد سلام و احوالپرسی ب ...

تازه اون پایینه و شما بالا و اذیت می کنه؟؟ من همیشه فکر می کردم همسایه بالایی فقط از موهبت اذیت کردن همسایه پایینی بهره منده  

صبر کن خوابشون که برد لی لی بازی کن بالا سرشون.     

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
بابا میگه ما چیزی نمیکوبیم که

1 چیزی میگم سعی کن نترسی

من یه دوره دانشجوییم شهر دیگه بودم یه شب اتاق بغلی ساعت 12 اومد دم اتاق دید تاریکه و من رو تختم با لپ تاپم کار میکنم هنگ کرد! گفت پس کی میخ میکوبه به دیوار ما فکر کردیم شمایین! ما آخرین اتاق راهرو بودیم. گفتم لابد جنا میزنن سکته زد پرید رفت 😂 انقدر بچه هاشون شلوغ بودن دیگه ساکت شدن 😀

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
😂😂😂😂

بهش بگو این سری هیچی دفعه دیگه اینکارو تکرار کنی 😬😬😬😬😬هیچی دیگه بازم تکرار میکنی اخه تو چی میفهمی اپارتمان نشینی یعنی چی؟؟؟؟😧😧😧😧😧