بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی کار عجیب و غریب نه گاهی نگاهتو یکم طولانی تر کن.لبخند بزن.یه چیزی که بفهمه حس بدی نداری به رفتا ...
اره کلا تو همین مرحله هستیم من یه کم آشفته شدم، اول اصلا توجه نمیکرد بهم الان چند هفته ای خیلی نگام میکنه توجه میکنه اما اونم خجالتی تقریبا گاهی باهام شوخی میکنم خیلی کوتاه البته من میترسم اقدامی کنم
نه بابا پسر خجالتی نداریم اونم دارع ادا در میارع ولی خنثا زیادی هم باشی میپرونیش
منظرم اینه نسبت به بقیه همکاران مرد آروم تر منم کلا تو این زمینه مشکل دارم تو کل زندگیم هر پسری بهم توجه کرد سر یک ماه بی تفاوت شد بهم الان خیلی در گیرم نمیدونم باید بی خیال باشم یا کاری کنم
من تا حد مرگ یکی رو دوست داشتم اونقدر هیجانی و غیر عادی بودم که رهام کرد بعد از اون هیچ توجه و عشقی را نتونستم دریافت کنم خنثی و بی تفاوت ولی خیلی دیگه زندگیم مزخرف شده با ۲۸ سال هنوز با کسی رابطه دوستی هم نداشتم