2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکبار مثلا من ناشی هستم قبلا تا یکی بهم توجه میکردم با کار های هیجانی میپروندمش الان میترسم خیلی خن ...

خیلی کار عجیب و غریب نه گاهی نگاهتو یکم طولانی تر کن.لبخند بزن.یه چیزی که بفهمه حس بدی نداری به رفتارش

گدای در خانه حسینم❤
یه لبخند ملیح فقط همیشه خدتو خجلاتی نشون بده پسرا دوست دارن

خودشم خجالتی اینجوری هیچ کدوم کاری نمی‌کنیم ولی من تعادل ندارم یهو جلف بازی در میارم همون آروم و خنثی بهتر

🥰🥰

خیلی کار عجیب و غریب نه گاهی نگاهتو یکم طولانی تر کن.لبخند بزن.یه چیزی که بفهمه حس بدی نداری به رفتا ...

اره کلا تو همین مرحله هستیم من یه کم آشفته شدم، اول اصلا توجه نمی‌کرد بهم الان چند هفته ای خیلی نگام میکنه توجه میکنه اما اونم خجالتی تقریبا گاهی باهام شوخی میکنم خیلی کوتاه البته من میترسم اقدامی کنم

🥰🥰

خودشم خجالتی اینجوری هیچ کدوم کاری نمی‌کنیم ولی من تعادل ندارم یهو جلف بازی در میارم همون آروم و خنث ...

نه بابا پسر خجالتی نداریم اونم دارع ادا در میارع ولی خنثا زیادی هم باشی میپرونیش

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

اره کلا تو همین مرحله هستیم من یه کم آشفته شدم، اول اصلا توجه نمی‌کرد بهم الان چند هفته ای خیلی نگام ...

اقدامی نکن فقط به کارایی که میکنه واکنش مثبت نشون بده که ادامه بده 

گدای در خانه حسینم❤
نه بابا پسر خجالتی نداریم اونم دارع ادا در میارع ولی خنثا زیادی هم باشی میپرونیش

منظرم اینه نسبت به بقیه همکاران مرد آروم تر منم کلا تو این زمینه مشکل دارم تو کل زندگیم هر پسری بهم توجه کرد سر یک ماه بی تفاوت شد بهم الان خیلی در گیرم نمیدونم باید بی خیال باشم یا کاری کنم

🥰🥰

اقدامی نکن فقط به کارایی که میکنه واکنش مثبت نشون بده که ادامه بده

شوخی میکنه گاهی نگام میکنه کنجکاو که ببینه من چی گفتم من که تا الان بی تفاوت بودم تو رفتار 

🥰🥰

چقدر منی خخخخخ

من تا حد مرگ یکی رو دوست داشتم اونقدر هیجانی و غیر عادی بودم که رهام کرد بعد از اون هیچ توجه و عشقی را نتونستم دریافت کنم خنثی و بی تفاوت ولی خیلی دیگه زندگیم مزخرف شده با ۲۸ سال هنوز با کسی رابطه دوستی هم نداشتم

🥰🥰