2777
2789
عنوان

کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 17 پست

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت هتل اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون هتل گرفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز   هتل ارزون و خوب صبحانه ناهار شام 26709011

شما اگر برای رفتن به هتل دچار تردید هستید می توانید با اجاره ویلا و آپارتمان در کیش به صورت روزانه، با در اختیار داشتن یک خانه در بست به همراه امکانات رفاهی، سفری زیبا را با یادگار بگذارید.

بعضی از افراد به علت یک سری محدودیت ها در هتل ها، اجاره روزانه ویلا در کیش را انتخاب می کنند.از مزیت های اجاره آپارتمان و ویلا در کیش می توان به در اختیار داشتن امکانات هایی مثل: استخر، میز بیلیارد و .... اشاره کرد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در یک کلام می توان گفت که اگر در زمان خوبی به این جزیره سفر کنید ، آب و هوای آن فوق العادست . درصد اکسیژن این منطقه جز 4 منطقه ی دنیا با بیشترین درصد اکسیژن است .این نکته را در اولین دم و بازدمی که می کنید می توانید به خوبی احساس کنید . بهترین زمان سفر به جزیره کیش از اوایل پاییز تا آخر تابستان و همچنین اوایل بهار می باشد .

سکوت مطلق ، آرامش ، خیابان های بدون چراغ قرمز ، بدون آلودگی ، بدون شلوغی و طبیعت رنگارنگ جزیره ؛ همگی از جمله ویژگی های جزیره کیش هستند که شاید هیچ جای دیگر نتوان مشابه آن را دید .

آرامشی که گهگاهی با صدای پرندگان و مرغان دریایی در هم می آمیزد ، صدای امواج که به ساحل و موج شکن ها برخورد می کنند و آسمانی با آبی بی انتها .

از مهیج ترین بخش های سفر شما در جزیره کیش می تواند استفاده از تفریحات آبی جزیره کیش باشد . تفریحات مهیجی که در کلوپ های دریایی کنار ساجل می توانید از آنها استفاده کنید . تفریحاتی مانند پاراسل ، قایق سواری ، جت اسکی ، غواصی ، موج سواری ، شاتل ، بنانا و ... که هر کدام جذابیت های خاص خود را دارند . تجربه شخصی نویسنده این مقاله به شما پیشنهاد می کند حتما از پاراسل استفاده کنید . تجربه ی پرواز بر روی آب های خلیج فارس و نگاه کردن به جزیره کیش از روی ارتفاع . تمام جزیره زیر پای شماست و می توانید از این منظره نهایت لذت را ببرید .

همچنین اگر اهل هیجان هستید می توانید از جت اسکی و شاتل و بنانا استفاده کنید . اسکوتر دریایی و غواصی و لذت زیر آب بودن و دیدن شنای ماهی ها .