2777
2789
عنوان

کیش

915 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

اگه خدا بخواد چند روز دیگه عازم کیش هستیم

در مورد هتل دچار سرگردانی شدم

تور مناسب برای ما پیشنهاد شده برای هتلهای ارم و شایگان و شایلی

در مورد هر 3 تناقضات خیلی زیاده!

لطفا نظراتتون رو میگین

ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ما دیشب از کیش اومدیم  از پنجشنبه رفته بودیم و‌هتل شایگان بودیم خیلی خوب بود  ...

شایگان رو گفته بودن اصلا رسیدگی خوب نمیکنن

در مورد ارم هم بعضیا گفته بودن خیلی تمیز نیس

پس شما از شایگان از همه لحاظ راضی بودین درسته؟

این تورها واسه هتل توی کیش فقط یه جای خواب بهت میدن مگر اینکه اونجا قید کنن که همراه نهار و شام . ا ...

اره این دوستمون درست میگه 

مثلا ما ۵سال پیشم کیش رفتیم و هتل ارم بودیم با تور رفتیم صبحانه ناهارشام منو باز بود و راحت بودیم فقط برای خواب و غذا میومدیم هتل و تفریحات آبی میرفتیم. اما اینبار خودمون رفتیم و هتل و‌خودمون انتخاب کردیم فقط صبحانه منو باز بود و میرفتیم میگشتیم و ناهار و شام رستوران بودیم

شایگان رو گفته بودن اصلا رسیدگی خوب نمیکنن در مورد ارم هم بعضیا گفته بودن خیلی تمیز نیس پس شما از ...

نه خدایی رسیدگیشون خوب بود

وقتی رسیدیم فوری پذیرش کردن و تا تولابی استراحت کردیم صدامون کردن بریم بالا همه کارکنان خوش برخورد و مهربون بود تا برسیم تو اتاقامون همه چی و بهمون توضیح دادن و چمدونامونو آوردن. اتاقاشونم تمیز و دنج بود طبقه اول بودیم ما ته سالن دیوار نزدیک پله هارو فقط داشتن بتونه میزدن رنگ جدید کنن یه کم تق و توق داشت و که رفتیم گفتیم دیگه صدا ندادن. ما چهار نفر بودیم با یه بچه دوتا اتاق سه تخته گرفتیم

یکبارم اتاق نامرتب بود کارت زدیم به دستگیره در و رفتیم بیرون و دو یه ساعتیعد برگشتیم اتاق عین اولش شد روز آخر پروازمونم از ساعت ۱۲ دیگه باید اتاق و تحویل بدی و تو لابی بودیم تا دوساعت قبل از ساعت پرواز. 

کافی شاپ و استخرم داره هتل خوبه

سه تا بوتیکم داره

شایلی خیلی خوبه . هتل 3 ستاره در حد 4 

شایگان عالیه. اگه قراره کسی از شایگان ناراضی باشه دیگه خیلی حساسه خداییش!
این 2 تا لینک معرفی نظرات و ویدئو از هتل شایگان و شایلی هستن :

هتل شایگان

هتل شایلی

عزیزم ما دیشب از کیش اومدیم  از پنجشنبه رفته بودیم و‌هتل شایگان بودیم خیلی خوب بود  ...

عزیزم ما اول این هفته قراره بریم هوا چطور بود یه دختر کوچیک دارم موندم لباس براش چی بردارم؟ کدوم پاساژا خوب بود؟ 

عزیزم ما اول این هفته قراره بریم هوا چطور بود یه دختر کوچیک دارم موندم لباس براش چی بردارم؟ کدوم پاس ...

عزیزم‌ما برج ۸ کیش بودیم و‌هوا خوب بود من تاپ شرتک و‌لباس تابستونی تن دخترم میکردم 

اما الان عالیییه هوا خوش بگذره لباسای تابستونی و راحت و خنک ببرین

اما برای بچت که کوچیکه به سویی شرتی چیزی ام ببر یه موقع شباش خنک میشه بپوشی براش

وای واقعا ممنون عزیزم نظرت درباره پاساژا چیه؟ کدوماش خوبند؟

جنس خوب و‌عالی بخوای و‌شیک فقط پردیس ۱و ۲

با تجاری کیش خوبن

بقیشون جنساش بازاری ان و ارزون و شایدم بنجل

ولی اگه بخوای کم هزینه کنی و سوغاتی بگیری بقیه رو ببین مث مریم زیتون ونوس خیلی زیاد هست پاساژ

ولی بهترینش همون سه تاس که ا‌ول گفتم